Ungdomstilbudene i regi av Konnerud Telenor Xtra Akademi

Denne uka har vi avholdt to økter for ungdomsskoleelever nede på kunsten. Tirsdag kl 0700 kjørte Bjarne en morgenøkt sammen med Eivind Taang Larsen. 20 spillere fikk seg en god treningsøkt i finværet og tilbud om frokost i etterkant. Garderobene var også åpne for de som ønsket å dusje.

Torsdag ettermiddag deltok 12 jenter på ungdomsøkta ved Akademiet kl 1515-1615 og fredag møtte et knippe gutter opp for løkkefotball i det annonserte tidsrommet 1500-1600.

Vi har to frie tilbud som går på utsiden av det ordinære Akademiet. Det er morgenøkta kl 0700 på tirsdag og tilbudet om semiorganisert løkkefotball kl 1500-1600 på fredager.

I tillegg har vi et tilbud som legges inn under Akademiet. Det er torsdagsøkta kl 1515-1615 hvor deltagerne også får et måltid mat før/etter trening. Her tester vi ut en egen ordning om endagsplass for ungdomsskoleelever. Kostnaden er750 kr pr måned (uten bindingstid) og gir anledning til å bestille Akademiets treningstøy til en egenandel på 100 kr.

De som ønsker å benytte seg av sistnevnte tilbud må sende en e-post til konnerudfotballakademi@konnerud.no med navn på deltager og foresatte med e-post og mobilnummer, samt info om eventuelle kosthensyn. De vil deretter få innkalling til treningsøktene i Spond.