Tredje strake for A-laget

Mine damer og herrer. Det var fredag klart for Konneruds 3. seriematch, denne gang borte mot Dbk.
Det endte med nok en seier for gutta fra høylandet, noe vi er veldig godt fornøyd med; 9. poeng etter tre matcher! Strålende!

unikonnerud

 

DBK – Konnerud 1-2 (1-0)

5′ 1-0 DBK
55′ 1-1 Espen Elvemo (Kenneth Fredriksen)
77′ 1-2 Fredrik Løwe (Martin Tomter)

Når det er sagt har vi mye å gå på nok en gang, spesielt i første omgang, hvor lagdelene blir liggende litt for langt fra hverandre. Jobben for de sentrale midtbanespillerne ble veldig krevende, og vi blir liggende litt mellom ingenting hele tiden. Dbk var hardtspillende og veldig tente, spesielt i første omgang, noe som resulterer i at de leder 1-0 etter 4-5 minutter og holder dette ut førsteomgangen. Konnerud hadde muligheter til å score noen mål i førsteomgang, men det ville seg ikke for oss, og vi sleit mot et heltent og aggressivt hjemmelag.

I 2.omgang tar vi straks mer tak i kampen, ligger mer kompakt og kommer opp i press som en samlet enhet, det hjelper også at stopperne er enda flinkere til å ta tak i ballen og spille opp i mellomrommet. Dette resulterer for oss i en utligning i det 55 minutt hvor Espen Elvemo setter inn en pen halv-volley via tverrligger og keeper etter stuss fra Kennygoal-Fredriksen. 1-1 og vi har presset. Etter dette har vi en god del muligheter til å ta ledelsen, spesielt et frispark som Fredriksen er uheldig å setter i stolpen. Midtbanespillerne våre er veldig gode idag og driver oss framover som igjen gjør at vi får frispark som, Martin Tomter legger på bakre stolpe hvor selveste Løwe setter ballen i mål med hodet, 1-2 til Konnerud i det 77 minutt.

Derfra og ut blir det en kamp hvor Konnerud forsøker å holde resultatet, det er tenning og det får til og med mor Fredriksen merke i det hu hjelper Dbk med å sette i gang tidlig på et kast. Dbk har en del spillere med vilje og trøkk på midten, samt at de kan slå ballen, noe de gjør, høyt og langt. Men Konnerud holder unna og vinner igjen. 3 seire og 9 poeng. Nå gleder vi oss til Coach Sofienlund kommer hjem trygt fra Himalaya.

Dagens tre beste konnerudspillere er:
3.P Martin Tomter
2.P Fredriksen
1.P Wilkinson