Torsdag 26.03.2015 arrangeres det trenerforum 2×45 på Mjøndalen Stadion kl 19:00

Torsdag 26.03.2015 arrangeres det trenerforum 2×45 med ekstraomganger på Mjøndalen Stadion kl 19:00.

Innleggere denne kvelden er Mjøndalen IF og Strømsgodset TF hovedtrenere Vegard Hansen og David Nielsen. Denne seansen er tilrettelagt for kretsens trenere hvor man kan få et faglig påfyll fra to av landets fremste trenerpersonligheter.

Vegard Hansen har med sitt team og deres kompetanse hatt en fantastisk reise fra en breddetilværelse i 3.divisjon, gress og et stadioanlegg man fikk fliser i r… av å sitte på. Til å bygge lag, klubb og en by som har gjennreist seg til en fotballstorhet, med stadionfasiliteter av toppmoderne kvalitet. Han vil legge frem klubbens resie, sett fra et sportslig perspektiv, de muligheter og utfordringer som har ligget der hele veien.

David Nielsen har tatt over etter den enorme suksessen Ronny Deila hadde med sitt team og har nå begynt å sette store preg på det arbeidet som blir gjort i Strømsgodset TF. Med den store ungdomsrevolusjonen klubben har opplevd de siste par årene, vil David ha fokus på en spillers vei fra akademiet til å ta ”siste steget”. (plass på klubbens a-lag)

Grunnet begrenset kapasitet er det bindende påmelding til Harald.Johannessen@fotball.no , vi gjør også oppmerksomme på at man benytter seg av parkeringsplassen ved Mjøndalshallen.

Vi ser frem til høyt fotballfaglig sammentreff og det vil være muligheter til å stille David og Vegard spørsmål etter seansene de har, ta med dere notatblokk og stjel rått av den kompetansen gutta deler med oss denne dagen.