Takk til alle våre sponsorer i 2020

I denne artikkelen ønsker vi å takke og fremheve viktige og gode sponsorer, klubbens økonomiske støttespillerne i sesongen 2020. Vi står i en tøff pandemi som har berørt oss alle på en eller annen måte. Vi setter stor pris på våre økonomiske bidragsytere som har stått sammen med oss gjennom dette og ønsker å slå et slag for de. Konnerud Fotball ønsker å oppfordre å benytte seg av våre samarbeidspartnere.

SPAREBANKEN ØST – bidrar med midler inn mot hele idrettslaget og er også fotballgruppas største sponsor. I tillegg har de vært med å støtte store prosjekter vi har hatt opp igjennom årene. Besøk de gjerne på deres nettsider www.oest.no og bli bedre kjent med deres produkter og tjenester.

FRETEX – Vi har en fantastisk samarbeidsavtale mellom klubb og en god sak hos Fretex. I samarbeidet om innsamling av tekstiler og annet i de røde Fretex boksene plassert ut på Konnerud, bidrar man til å støtte fotballgruppa – men viktigst er saken om å bidra mot et bedre miljø gjennom gjenbruk, støtte de som ikke har det så godt og bidra til inkludering i arbeidslivet. Avtalen vår med Fretex vokser for hvert år som går og vi setter stor pris på samarbeidet. Les gjerne mer om Fretex flotte arbeid på www.fretex.no 

TORSHOV SPORT DRAMMEN / PUMA NORWAY – Et svært godt og viktig trepartssamarbeid mellom klubb og utstyrsleveranse i Torshov Sport Drammen og Puma Norway. Konnerud Fotball har i disse dager fornyet 5 års avtalen med disse om et fortsatt samarbeid. Torhov Sport Drammen og Puma Norway leverer oss hele Konnerudkolleksjonen, fotballsko og andre utstyrspakker. Alle medlemmene i Konnerud Fotball har egne klubbpriser i butikken på Bragernes og ved å oppgi Konnerud som klubb gagner dette Konnerud Fotball tilbake. Så her vinner hvert enkelt klubbmedlem/spiller, klubben, butikken og merkeleverandøren. Noe som er utrolig bra! Vi avbilder bl.a i dette innlegget 3er banene på Høyden på Konnerud Stadion, baner som Torshov Sport Drammen og Puma Norway var sterke bidragsytere økonomisk til at vi kunne realisere. Vi er veldig takknemlige! Ta turen ned på Torshov Sport i Drammen og sikre deg klubbkolleksjonen og nye fotballsko for sesongen. Husk å si du er fra Konnerud

MENY KONNERUD – En trofast støttespiller i i tykt og tynt for fotballgruppa. Ønsker spesielt å trekke frem 2011 som var et tøft økonomisk utfordrende år for Konnerud Fotball. Meny var først på banen den gangen med klar beskjed om at de ville være med å “heve skuta” og bidra til å få fotballen på rett kurs. Meny Konnerud er fortsatt i 2020 en av våre største bidragsytere, tusen takk for det!

DIN KIROPRAKTOR – Din Kiropraktor Konnerud har vært med oss i mange år nå som en viktig lokal bidragsyter. Ikke bare økonomisk men også med høy kompetanse innen sitt fag. Både med sin tilstedeværelse under flere av Konnerud Fotball A-lag Herrer sine kamper, og ikke minst kunnskapsdelingen til våre sportsforum. Vi takker så mye for viktige bidrag og lojaliteten Din Kiropraktor Konnerud! Sjekk gjerne ut deres hjemmesider på www.dinkiropraktor.no 

KONNERUD RØR – En mangeårig og særdeles viktig støttespiller for fotballen både økonomisk. Samtidig har de bidratt stort i arbeid som gjøres innen deres fag hva angår Idrettshuset, garderobebygg og Servicebygg. Takk for bidraget Konnerud Rør AS! Besøk gjerne deres hjemmesider for å bli bedre kjent her

UTLEIESENTERET – Utleiesenteret gir lojalt bidrag til klubben vår. De har spesialisert seg på å ha et variert utvalg av utstyr til bygg og anleggsbransjen. Sjekk gjerne ut våre trofaste partner på www.utleiesenteret.no. Tusen takk for støtten!

REMA 1000 KONNERUD – Butikken som etablerte seg der “Esso`n” lå før. Har siden etableringen på Konnerud vært med å bidratt til klubben vår. Tusen takk for støtten REMA 1000 Konnerud!

CLOTHING – Gjennom Save The Duck utførte vi i samarbeid i 2019 en storstilt dugnad og sikret medlemmene våre og husstander kule luer. I tillegg til denne dugnaden sponser Clothing As fotballen med viktige midler også for sesongen 2020. Tusen hjertelig takk!

TAKI PIZZA OG GRILL –  holder til i nye freshe lokaler på Strømsø Torg og leverer god familiepizza samt et godt utvalg av andre retter. Taki Pizza & Mat tok selv kontakt med Konnerud Fotball for noen år tilbake og ønsket bidra til klubben. Vi setter stor pris på dette og oppfordrer våre medlemmer å ta turen til restauranten for en god matbit!

TAKSTTEAM DRAMMEN AS – Firmaet har mer enn 20 års erfaring innen sitt fag og taksterer boliger, næringseiendom, bygninger osv. Ta gjerne en titt innom deres nettsider for å bli kjent! Stor takk for lojaliteten TakstTeam Drammen AS!

KIWI KONNERUD – Kiwi på Konnerud er en av de mer trofaste bidragsyterne til Konnerud IL som helhet samt oss i fotballen. Alltid beredt med varer og gode løsninger dersom vi trenger det ene og det andre til kiosken. Og alltid velvilje til å være med å bidra!

B. H. RAMBERG – B.H. Ramberg har vært med oss og bidratt i mange år! Ramberg er en total leverandør av transport og logistikkløsninger for næringslivet. Sjekk de gjerne ut i linken nedenfor og bli bedre kjent med de. Takk Ramberg for støtten også i år!

PIZZABAKEREN – Pizzabakeren på Konnerudsenteret har vært med oss som trofast sponsor i mange år nå, og har levert mang en pizza ut til Konnerudfolket.

XL-BYGG KULKOMPANIET –  takker vi også for støtten denne sesongen. Vi setter stor pris på alt dere kan bidra med både med kompetanse og leveranse i tillegg til å være en av våre sponsorer.

HAST MALING OG INTERIØR – Den lokale eksperten på maling og interiør, HaSt maling & interiør as! Forretningen på Konnerudsenteret er med som en viktig bidragsyter til fotballen.

VIKEN STRØM – Viken strøm er en lokal bidragsyter til fotballen på Konnerud. Viken strøm leverer elektrikertjenester til både private husholdninger og næringsliv, og er en lokal leverandør på Konnerud. De sto sist for jobben med lysmastene på Kjeldaas Arena.

BILIA PERSONBIL – Bilia Personbil AS støtter fotballen på Konnerud. Bilia holder til på Vitbank i Lier, og er autorisert merkeforhandler for BMW, Mini og Volvo.