Seier også i andre serierunde

Høy moral ga tre nye poeng for Konnerud!

ESE1

 

Steinberg – Konnerud 2-4 (2-2).

10′ 1-0 David Meyer
17′ 2-0 Kerem Yildirim
34′ 2-1 Espen Berge (Petter Dale)
44′ 2-2 Espen Elvemo (Martin Tomter)
50′ 2-3 Simen Nordahl-Olsen (Kenneth Fredriksen)
80′ 2-4 Espen Elvemo (Lars Hermansen)

Mine damer og herrer, Konneruds A-lag er i flytsonen om dagen og leverte nok en gang seier! Etter en treg start av Konnerud, går Steinberg opp i 2-0 ledelse etter 17 minutter. Dette var minutter hvor Konnerud ikke var i nærheten, hverken med tanke på forsvar eller angrepsspill. Vi blir litt mye løpende i mellom og ser slitne ut alle mann.

Så på corner etter 35 minutter stanger kaptein Berge Konnerud inn i kampen igjen etter lekkert forarbeid og innlegg av Petter Dale. Etter dette så vi oss ikke tilbake. Like før pause setter Espen Elvemo ballen i nettet nede ved venstre stolpe etter at Martin Tomter har gått på et sugende løp og lagt ballen flott inn fra venstre, langs bakken. 2-2 til pause.

Etter hvilen scorer Konnerud nok en gang ved Simen Nordahl etter at Håkon Johansen treffer kula usedvanlig godt, noe som gjør den er umulig å beregne i lufta, ja, nesten umulig; for der står Kennygoal og stusser ballen gjennom til Nordahl, 3-2 til Konnerud. Videre i kampen på Isachsen Stadion blir det mye løping, men Konnerud legger seg smart og slipper Steinberg til veldig lite, samtidig som Håkon Johansen har noen flotte redninger og veldig mange gode involveringer i denne perioden. I det 80. minutt fastsetter Elvemo sluttresultatet til 4-2 etter innlegg av Lars Hermansen, som forøvrig fikk krampe etter 6 minutter på banen. En god og viktig scoring.

Konnerud gjør igjen jobben etter en ok forestilling, det viktigste å ta med seg fra dagens kamp er innstillingen. Det at man ikke gir opp selv om vi ligger under 2-0, men at vi jobber på og kjemper for hverandre. Gutta er fornøyde og tar helg med god samvittighet. Forøvrig takk til alle som stiller opp og heier oss fram. Det settes stor pris på!

Kils 3 beste:
Thorfi 3p.
Elvemo 2p.
Johansen 1p.