Roma ble ikke bygget på en dag.

Mandag kveld møtte Konnerud A-lag opp på Marienlyst (Gamle gress) for å bekjempe et ungt og teknisk Strømsgodset. Konnerud-gutta er forøvrig glad i sol og olje, men værgudene hadde alt annet enn sol å melde. Sol og olje var byttet ut med spørsmålet om sommer- eller vinterdekk, ettersom været tidligere på dagen hadde bydd på alle de fire årstidene og store utfordringer. Ved kampstart kunne gutta se ut på en matte dekket av snø og sludd.

 

Førsteomgang startet med mange lange baller fra Konnerud. Fokuset var på å vinne andreballene og trøkke til i duellene. Strømsgodset styrte mye av spillet og fikk gjøre som de ville. Konnerud lå lavt, men aldri kompakt nok. Dette førte til at Godset fikk tred mye ball inn i sentrale rom som gjorde det farlig for Konnerud. Ikke lang tid ute i førsteomgangen sto det 1-0 til Godset. Dette på et heldig frispark hvor snø og sludd hadde smurt seg inn på de ellers klebrige hanskene til Konneruds-keeper. Ballen gled igjennom hanskene, og 1-0 var et faktum. Kort tid etter økte Godset ledelsen til 2-0. Et sløvt Konnerud lot en pasning gli igjennom to ledd sentralt i banen før en Godset-spiller scoret alene med keeper. Konnerud fikk etter hvert noen halvsjanser, men farlige ble vi aldri. Godset økte igjen ledelsen, og 3-0 kom ved et innlegg fra venstre. 3-0 til pause.

 

I andreomgang skulle Konnerud ut i et høyt press for å prøve å få fart på sakene. På en stor og våt bane ble det tungt for Konnerud-gutta. Vi ble for slitne og hang ikke med. Det tok ikke lange tida før det rulle inn med flere baklengs og et straffespark til godset. Konnerud hadde antydninger til godt spill innimellom, men nesten skyter ingen av hesten. Det var ikke mange enkeltmannsprestasjoner å trekke frem etter kampen, men Konnerud fikk etter hvert til et mønsterangrep som resulterte i en scoring for Konneruds Eivind Johnsen. Resultatet endte 7-1 til Godset.

 

 

Bekmørkt, men det er samtidig mye lærdom å ta med seg etter et slikt tap! Vi må jobbe bedre sammen som lag og for hverandre, samtidig som vi må ha mer tro på våre egne ferdigheter. ”Ingen slår godset på Marienlyst. Her er vi best, her er vi best, på Gamlegress”. Godset levde opp til sangen og gjorde seg fortjent til seieren. Gutta er revansjesugne og vi gleder oss til å møte Strømsgodset senere i sesongen. Torsdag 27.04 skal Konnerud i ilden igjen. Denne gangen hjemme i gryta mot Svelvik. Kan Konnerud lage en fantastisk gryterett av Svelvik

Av; Ole i`dole Larsen.