Referat fra bortekampen mot Stoppen

Stoppen – Konnerud
Stoppenbanen
Resultat: 3-6 (0-2)
Dagens KIL-gutt: Simen Borge
Målscorere:
Niklas Wilkinson (Simen Nordahl-Olsen)
Fredrik Løwe (Mads Madsgård)
Petter Dale (Kenneth Fredriksen)
Simen Nordahl-Olsen (Håkon Johansen)
Petter Dale (Kenneth Fredriksen)
Martin Tomter (Petter Dale)

Konnerud åpner kampen godt, og spiller kanskje sin beste offensive omgang denne sesongen. Rett og slett Konnerudsk. Etter en noe treg start, med lite balltempo og få bevegelser, åpnet kampen seg virkelig utover i 1.omgang. Konnerud vatter opp med et angrep tatt rett ut av læreboka, akkurat som øvd på på trening, og vips så setter Niklas Wilkinson inn 0-1. Vi fortsetter å holde trøkket oppe, og presser Stoppen til å slå de lange ballene, som både Borge og Berge har full kontroll på. Etter et frispark scorer Fredrik Løwe vårt andre mål. Vi har full kontroll i omgangen, men føler at det fortsatt ikke har løsna helt.

Utover i 2.omgang faller dessverre prestasjonene noe, men likevel står det 0-3 etter knappe to minutter ved scoring av Petter Dale etter en stuss fra Kenneth Fredriksen. Deilig! Dessverre er det slik i fotball at mål ofte følger mål, og Stoppen får kjempa inn 1-3 scoringen sin. Men Konnerud gir seg ikke, og maler på videre, og får til slutt sin 1-4 scoring. Kampen ser ut til å dabbe ut, og Konnerud cruiser mot seier. Men så får Stoppen kjempet til seg en ball fra midtbanen og scorer 2-4 etter å fått straffespark på overgangen. Kampen lever fortsatt. Konnerud scorer 2-5 ved Petter Dale, før Stoppen igjen er på pletten og setter inn 3-5. Spikeren i kista settes av Martin Tomter etter en flott prestasjon av Petter Dale som kommer rundt på kant og slår 45 grader ut. 3-6 blir sluttresultatet.

En kamp som starter himmelsk, med ordentlig Konnerudfotball, men etter hvert som guttene blir slitne faller etter hvert også prestasjonene. Likevel kjemper Konnerud inn en 3-6 seier på en middels dag på jobben. Det må vi ta med oss. Vi fikk også vist publikum som møtte opp hvordan man spiller Konnerudsk! Kassa til Niklas Wilkinson var et stort høydepunkt der vi spilte oss ut fra egen keeper og kombinerte hele veien gjennom.

SCB
Dagens KIL-gutt var Simen Borge. Trener Lage Sofienlund mente det var en meget god kamp av forsvarsbautaen. Coach sier at Simen i løpet av vinteren har gått fra å være fra en god midtstopper og ryddegutt til og også være en glimrende igangsetter og pasningsspiller. Utvikling! To poeng går til Petter Dale, mens ett poeng gis til Niklas Wilkinson.

Neste kamp er klokka 1900 i morra, fredag, i gryta. Slemmestad kommer på besøk.

Sammen om noe, ikke hver for oss!