På rett kjøl.

Konnerud- Svelvik

Gutta fra høylandet har sjelden følt på en mer ydmykende følelse, med syv i sekken og en oppvisning med lite engasjement og trøkk som mot Strømsgodset. Heldigvis var det allerede torsdag kveld klart for ny kamp. Gjengen skulle revansjere en tafatt prestasjon på Marienlyst, med vinnervilje, tæl og selvsikkerhet med ball. I gryta skal vi være vanskelig å møte.

 

Kampen starter friskt, vi tar initiativ til å holde i ballen, og vi tør i store deler av første omgang å holde i ballen. Vi lykkes flere ganger med å vende spillet mot vår høyre side, hvor vi kommer til noen halv-farlige innlegg og avslutninger, uten hell. Angrepsleddet er flinke til å stresse Svelviks bakre firer, som fører til noen forsøk på lange baller opp mot deres angrepsvåpen. Midtbanen jobber godt og Simen ” Castle ” Borge, kommer på noen fine dype løp fra indreløper-posisjon, som skaper rom og farligheter. Defensivt står vi godt og jobber mer som et lag, enn hva vi har sett i de foregående kampene.
Dessverre er det på vår halvdel at første målet kommer. Nok en lang ball, i retning Martin Dammen, feilberegnes av vår ene stopper, og stusses i retning egen keeper. Måltjuven Dammen, har gjort sine kalkuleringer og er først på ballen med hodet i duell med vår andre stopper og keeper. 0-1…

Vi henger ikke håpløst med hodet av den grunn, vi skal reise oss i gryta!
Konnerud fortsetter å spille ball og eier mye av banespillet i første omgang, uten å klare å notere seg et mål før pause.

I starten av andre omgang sliter vi med det som skjer på siste tredjedel, og det ser ut til at nervene tar litt overhånd. Vi ble enige om å være tålmodige og fortsette med det vi gjorde før pause. Det er tendenser til godt angrepsspill og fine kombinasjoner. Det skjer farligheter i begge ender, men det er ingen av lagene som klarer å notere seg nettkjenning. Mot tampen av kampen, pumpes det for å få en redusering og vi kommer til innlegg som avsluttes av Daniel Storsveen på hel volley på innsiden av stolpen og ut av farlig område. Vi er så nære, men det holder ikke med nesten denne gang heller.

 

Martin i bakerste rekke står en god kamp, og avverger flere farligheter, som fort kunne endt i mål. Samlet som lag er vi mye sterke enn tidligere, og presterer en solid tilnærming til kampplan. Dette må vi ta med oss, og prøve å gjenskape.

Kampen ender med 0-1 seier til Svelvik, som ga oss jevn kamp helt til døra. Vi er skuffet over resultatet, men kan si oss fornøyd med å heve prestasjonen fra tidligere kamper. Vi jaget en prestasjon i dag, og det fikk vi til. Dermed tar vi med oss lærdom og en mer positiv følelse opp til Gol neste fredag, hvor vi gjester Hallingdal, som har startet på best mulig vis. Der skal de få kamp!

Konnerud gutt HEI!
Sammen om noe!

Av Daniel Kolbet Kolbjørnsen