Innlegg publisert i kategori Gutter 19

 • Trenerkurs

  I henhold til sportsplanen i klubben vår er det nedfelt at alle trenere skal ha gjennomført Delkurs 1 av Grasrottrenerkurset

 • Retningslinjer, støtte og sponsorinntekt for årganger og lag

  Styret har siste tiden fått en del henvendelser fra årganger og lag vedrørende rutinger for støtte og sponsorer for årganger og lag. Vi ønsker derfor å komme med en generell presisering rundt klubbens retningslinjer.

 • Førjulstilbud fra Konnerud Trafikkskole

  Konnerud Fotball har inngått et samarbeid med Konnerud Trafikkskole for sesongene 2015 – 2018. De er nyetablert trafikkskole her på Konnerud. Konnerud Trafikkskole knaller til med kun kr 1.900,- for trafikalt grunnkurs. Kurset starter 8. desember. Blir det fort fullt kjører de et nytt uka etter.

 • Thomas Gill skal løfte Konnerud keeperne

  Thomas Gill, tidligere topp- og landslagskeeper skal gjennom vår, sommer og høst følge opp en del av våre keepere og gi dem tilpassede treninger.

 • Velkommen til Gutter 2000

  Denne artikkelen er en referanseartikkel som kan endres av lagets web-ansvarlig. For å bli web-ansvarlig må man delta på et 1-times web-kurs der man gjennomgår hvordan innlegg skal legges inn og hvilke kjøreregler som gjelder.