Midlertidige treningstider fremover

Hei

Minner om at det disse treningstidene som gjelder frem over. Vi følger IKKE s2s så lenge det foreligger restriksjoner.

treningstider COVID-19

Denne uka vil flere lag starte opp med egne økter og det er et absolutt krav om at lagene som starter opp setter seg inn i rutinene og også overholder de. Det er å anbefale at man også observerer øktene til de som allerede har vært i gang i påsken for å lære av hverandre ift rutiner og øvelser.

Det er laget et midlertidig baneoppsett som angår alle lag. Se vedlegg. For å få til logistikken rundt treningstider så trener hele årskull på samme tid, vi bruker de neste 2 ukene på små tilpasninger slik at vi får en best mulig trenings-hverdag i en vanskelig periode. Er det noen årganger som ikke ønsker oppstart så må dere gi beskjed.

 

Vi håper flere lag vil begynne lags-trening nå men har forståelse og respekt for at noen vil være avventende. Er dere usikre så ta gjerne en tur bort og observer en økt eller flere først.

 

Det er alles ansvar nå, særlig spillere og deres foreldre, at reglene overholdes og at vi kan fortsette å holde banene åpne. Vi kommer til å følge med på banene, og eventuelle nye retningslinjer, og justere deretter. Banene kan eksempelvis bli stengt på kort varsel enten permanent eller at det kun blir tillatt med lags-trening.