MATCH FOR DAMELAGET – ENDELIG!!

I går var det klart for første seriekamp på over 20 (!!!) måneder for vårt damelag.

“På andre banehalvdel var laget som spiller sine hjemmekamper på stadion der Mjøndalen har tilskuerrekorden mot Viking fra 1947*”

KIM PEDERSEN LIEBLEIN

Gjennom pandemivinteren ble det tidlig klart at det nok ville bli vanskelig å melde opp lag i 11’er serien, så i år skal laget boltre seg i 4. divisjon 7’er.

Laget fra Gulskogen hadde på lik linje med våre jenter, gjennomført hele 1 – en trening etter sommerferien som forberedelse til serieåpningen. Det var derfor to spente lag og trenere når dommeren blåste i fløyta. Det var forresten den velrenommerte og rutinerte Tom Kristiansen fra Bøler IF, som var dagens kampblåser.

Med vår 2-3-1 formasjon var hovedfokus for dagen å ha det gøy, mest mulig ballinnehav og å få en positiv opplevelse i den første kampen på LENGE!!!!

Damene fra Konnerud startet kampen forrykende og den ene stolpen på banen nær Pukerud, fikk smake matchballen etter bare to minutter. Minuttet etter har vi et langt innkast fra Marthe Lindland som etter en liten sprett på moder jord, heades kontant i mål av Cathrine Helliksrud Semmerud.

Vi holder etter dette trøkket oppe og 10 minutter etter er det reprise av mål nummer 1 -langt kast og heading av de samme involverte. Ytterligere 2 minutter senere får vi indirekte frispark fra god posisjon som kaptein Stine Bæra dytter til siden – hattrick på 12 minutter for Cathrine!!!! – og 0-3 var et faktum. Motstanderlaget spilte en variant av gammel «Drillo fotball», der målet så ut til å være at målvakten til enhver tid skulle sparke ballen lengst mulig med færrest medspillere involvert på veien mot mål. Mot kampens gang og litt ut av intet, reduserte de to ganger på denne måten før pause. En solid omgang av våre jenter.

KONTROLLERTE BANESPILLET I 2. OMGANG

2. omgang skulle ikke bli like innholdsrik som den første, men våre jenter kontrollerer banespillet, produserer mange sjanser og det er veldig fortjent at vi øker til 2-4 når 10 minutter av den andre omgangen er passert. Igjen er det Cathrine som scorer etter flott forarbeid av Andrine Larsen Asbjørnsen.

Godset får igjen en redusering på tampen av omgangen, etter nok et «kælkemål». En flott lagseier, der alle bidro med en solid innsats.


Seriekamp runde 1: Strømsgodset – Konnerud 3 – 4

Laget: Andrine Larsen Asbjørnsen, Cathrine Helliksrud Semmerud, Emilie Thoen Bodahl (debut for Konnerud), Miriam Lindland, Stine Amundsen, Stine Bæra (debut for Konnerud), Marte Lindland, og Ada Berge, Jessica Ursutiu og Wendy Linders fra de yngre rekker.
Trenere: Thomas Lindland og Kim Pedersen Lieblein

* Kilde Wikipedia