Jenter 01-00-99

Velkommen til våre sider. Vi er de eldste fotballjentene på Konnerud og består av ca 40 spillere. Sesongen 2015 vil vi stille med 2 lag i J15 serien. Gruppa består av jenter født i 01, 00 og 99. Vi trener frem til 30 Nov hver mandag og torsdag kl 17.00. Deretter blir det vinterpause frem til Januar.

Kontaktpersoner

  • Trener: Thomas Lindland
  • Assistenttrener:
  • Oppmann:
  • Foreldrekontakt:
  • Materialforvalter:
  • Web-kontakt:

Trenerkurs

I henhold til sportsplanen i klubben vår er det nedfelt at alle trenere skal ha gjennomført Delkurs 1 av Grasrottrenerkurset

Retningslinjer, støtte og sponsorinntekt for årganger og lag

Styret har siste tiden fått en del henvendelser fra årganger og lag vedrørende rutinger for støtte og sponsorer for årganger og lag. Vi ønsker derfor å komme med en generell presisering rundt klubbens retningslinjer.

Førjulstilbud fra Konnerud Trafikkskole

Konnerud Fotball har inngått et samarbeid med Konnerud Trafikkskole for sesongene 2015 – 2018. De er nyetablert trafikkskole her på Konnerud. Konnerud Trafikkskole knaller til med kun kr 1.900,- for trafikalt grunnkurs. Kurset starter 8. desember. Blir det fort fullt kjører de et nytt uka etter.

Thomas Gill skal løfte Konnerud keeperne

Thomas Gill, tidligere topp- og landslagskeeper skal gjennom vår, sommer og høst følge opp en del av våre keepere og gi dem tilpassede treninger.

Velkommen til Jenter 99, 2000 og 2001

Denne artikkelen er en referanseartikkel som kan endres av lagets web-kontakt. For å bli web-kontakt må man delta på et 1-times web-kurs der man gjennomgår hvordan innlegg skal legges inn og hvilke kjøreregler som gjelder.