Damelaget

Trenerkurs

I henhold til sportsplanen i klubben vår er det nedfelt at alle trenere skal ha gjennomført Delkurs 1 av Grasrottrenerkurset

Retningslinjer, støtte og sponsorinntekt for årganger og lag

Styret har siste tiden fått en del henvendelser fra årganger og lag vedrørende rutinger for støtte og sponsorer for årganger og lag. Vi ønsker derfor å komme med en generell presisering rundt klubbens retningslinjer.

MATCH FOR DAMELAGET – ENDELIG!!

Tirsdag var det klart for første seriekamp på over 20 (!!) måneder for vårt damelag.

FOTBALLDUGNADEN 2021

Vi viderefører fjorårets dugnad og gjennomfører også i år salg av Waterwell Smartflaske drikkeabonnement! Vi endrer litt i år og gjør det lettere for de som kjøpte Smartflaske i 2020.

DAMELAGET MED NY SERIEKAMP

Det ble ikke noe sang om “ååå nå skal vi Branna slå…” når Damelaget tok turen ned Hagatjernbakkene i går!

DAMELAGET FORTSETTER Å VINNE

Damelaget forstetter seiersrekken, og siden vår forrige oppdatering har de nå spilt ytterligere to seriekamper. En mot Stoppen 2 og i den andre møtte de tidligere Røyken og Spikkestad I.F – nå R.O.S.

DAMELAGET ER SERIEMESTERE!

Det var duket for seriefinale i 4. divisjon kvinner 7er tirsdag kveld. Motstanderen var Svelvik med samme poengsum som våre jenter.

Bruk av video i innlegg

Siden mange som har begynt å fylle våre nettsider med informasjon har lite erfaring med bruk av løsningen, viser vi gjennom noen innlegg enkle tips og triks. Her kan du lese mer om bruk av video i innlegg.