A-lag Herrer

Konneruds A-lag spiller i 4. divisjon og har hatt dette som arena i noen år. Laget består i hovedsak av spillere med fortid fra aldersbestemte nivåer i Konnerud fotball.

  • Trener: Tobias Torgersen
  • Oppmann: Ove Ragnar Teigen
  • Materialforvalter: Ove Ragnar Teigen

Kontaktpersoner

Empty section. Edit page to add content here.

Trenerkurs

I henhold til sportsplanen i klubben vår er det nedfelt at alle trenere skal ha gjennomført Delkurs 1 av Grasrottrenerkurset

Tredje strake for A-laget

Mine damer og herrer. Det var fredag klart for Konneruds 3. seriematch, denne gang borte mot Dbk.
Det endte med nok en seier for gutta fra høylandet, noe vi er veldig godt fornøyd med; 9. poeng etter tre matcher! Strålende!

Les hele saken

Skistad (19) signerte proffkontrakt

Konnerudgutten Erik Stavås Skistad signerte denne uken proffkontrakt med Eliteserieklubben Mjøndalen IF.

Seier også i andre serierunde

Høy moral ga tre nye poeng for Konnerud!

Les hele saken

Seier 3-1 over Stoppen

Konneruds A-lag for herrer har slitt gjennom sesongen og ligget langt nede på tabellen. Endelig løsnet det og Konnerud vant 3-1 i fredagens kamp mot Stoppen.

Retningslinjer, støtte og sponsorinntekt for årganger og lag

Styret har siste tiden fått en del henvendelser fra årganger og lag vedrørende rutinger for støtte og sponsorer for årganger og lag. Vi ønsker derfor å komme med en generell presisering rundt klubbens retningslinjer.

Referat fra bortekampen mot Stoppen

Konnerudgutta vant 6-3 borte mot Stoppen. To A-lagsdebutanter var på banen i denne kampen. Både keeper Espen Bjørnson og andreårsjunior Tobias Gurrik spilte sine første seriekamper for A-laget. Yngstemann og debutant Gurrik leverer dere her kampreferatet:

Oppturen

Fotballsesongen 2015 har blitt en stor opptur for Konnerud Fotball.

Lage Sofienlund, A-lagstrener

Fotballgruppa har engasjert en svært spennende trenerduo for a-laget i 2015. Lage Sofienlund og Eirik Egge Johansen vil trene A-laget neste sesong.

Konnerudgutta med fire strake

I løpet av de tre vintermånedene har A-lagsgutta spilt fire treningskamper. Det har endt med fire positive utfall. Lier, Drafn og Austad har blitt nedsabla før Heming i går måtte bite i gresset på eget kunstgress på Hemingbanen. Følg A-lagsgutta tettere på vår egen Facebookside.

1 2 3 4 5