Konnerudparken på alle spillerdrakter

Konnerudparken er prosjektet til vår hovedsponsor Konnerud Utvikling AS som vises på alle spillerdrakter på Konnerud.

I mars kunne vi fortelle om nyheten om ny hovedsponsor til fotballgruppa, Konnerud Utvikling AS med porsjektet Konnerudparken. Nå trykkes de fortløpende på alle Konneruds spillerdrakter.

I Eliteseriekampen mellom Strømsgodset IF og Tromsø IL 27. mai, ble det markert for å få hele breddefotballen i gang. Her holder Konnerudgutten og SIF-spiller Tobias Fjeld Gulliksen frem en rykende fersktrykket drakt fra Konnerud med Konnerudparken i front.

Konnerudparken er et av de store leilighetsprosjektene på Konnerud, og består av 139 nye leiligheter som skal bygges mellom Konnerudsenteret og Svensedammen Ungdomsskole. Det har vært en enorm rift om disse leilighetene som ble lagt ut for salg bare for noen uker siden.

I en artikkel i Drammens Tidende kunne vi lese at de fleste budgiverne er fra bydelen, noen fra Drammen og Oslo. Byggingen starter allerede nå over sommeren.

Prosjektet vil også være profilert på alle treningsdresser. Treningsdressen vil derfor være støttet gjennom sponsoravtalen, og denne vil derfor tilbys til en god pris.

Vi gleder oss til samarbeidet med Konnerud Utvikling, et flott prosjekt i utviklingen av det fantastiske stedet vi bor på. Blir bedre kjent med prosjektet på www.konnerudparken.no.