Konnerud med knuseseier over Holeværingen

Kampreferat 4. Mai , Konnerud Stadion
Konnerud – Holeværingen

Målkalas i Konnerudgryta 

Konnerud – Holeværingen: 7-1 ( 4-0 )

Mål:

03´ 1-0 Espen Elvemo (Fredrik Løwe)

04´ 2-0 Martin Tomter

21´ 3-0 Espen Elvemo (Petter Dale)

22´ 4-0 Espen Elvemo (Martin Tomter)

58´ 5-0 Espen Elvemo (Simen Nordahl Olsen)

69´ 5-1

78´ 6-1 Espen Elvemo

85´ 7-1 Ole Christian Larsen (Martin Tomter) 

Konnerud stadion : 109 tilskuere

Konnerud har hatt en forrykende serieåpning med tre av tre mulige seire. Denne gjengen er ikke av slaget som lar seg hvile av den grunn. Det ble nok en seier i 4. runde, og topper dermed tabellen med 12 poeng og bedre målforskjell enn Svelvik.

Kampen:

Konnerud A-lag har i de første tre kampene vært best i 2. omgang , med et større engasjement og mer vilje enn i de første omgangene, men dette var ikke tilfellet mot Holeværingen. I garderoben ble vi enige om å gå ut i hundre, og være på fra start. Vi skulle tørre, gi jernet og spille ”Konnerudsk”. Vi skulle gjøre det vi har trent på i vinter. Tørre å være et spillende lag.

Kampen mot Holeværingen startet med et smell. To raske scoringer ga de 109 fremmøtte ro i sjela tidlig i kampen. Etter kun 3 minutter er vår store ”bjønn” på plass og setter inn 1-0, ESPEN ELVEMO! Etter et flott innlegg fra venstreback Fredrik Løwe. Fredrik som for øvrig startet kampen veldig bra og gjorde mange kloke valg med ball.

Kun ett minutt senere vinner MARTIN TOMTER ballen på Holeværingens halvdel,  fører ballen elegant fremover, runder en og to og tre spillere, før han setter ballen i nota.
Et tamt Holeværingenlag de første minuttene gjorde det enklere for guttene våre å ta ledelsen.

Flere stooore sjanser til å øke kun få minutter etter ved Petter Dale, som kjørte piruett med backen sin, men det lot seg ikke gjøre.

Vi må vente til det 21. Minutt før E. Elvemo igjen er på farten, ikke bare én gang, men to!! 3-0 og 4-0 minuttet senere, signert ESPEN ELVEMO. Denne mannen var umulig å hanskes med denne kvelden. Hattrick etter 22 minutter, det er imponerende! Petter Dale sto for regien av mål nummer tre, mens den herlige stikkeren på mål nummer fire var signert av Martin Tomter.

Etter dette slepper vi gjestene mer til, og de får låne ballen oftere. Vi forsvarer oss godt, og slepper de kun til noen få sjanser. Simen Borge som spiller en veldig god kamp står godt frem i bakerste ledd, og rydder unna det som kommer. Sammen med resten av den bakre fireren holder de tett. Dette gjør at det står 4-0 til pause.

Etter hvilen tar Konnerud mer tak i ballen igjen og viser hvem som er sjef i ”Konnerudgryta”.  Vi går tilbake til utgangsplanen, å tørre med ball!
Det skjer også en del bytter etter hvilen, hvor flere får vist hva de er gode for. Samtlige gjør en hederlig innsats og viser at vi har god bredde i stallen.

58 minutter og nok en scoring av ELVEMO!! (Assist: Simen N. Olsen). Et fint opprullet angrep som starter hos Martin Tomter på midten. Han drar seg fint på tvers og slepper til Simen Nordahl Olsen i fint driv på høyrekanten. Simen går for skudd, keeper redder, men på retur er Elvemo. 5-0

Begge lag har sine sjanser etter scoring nummer fem, og til slutt får Holeværingen inn en redusering etter litt ukonsentrasjon hos våre gutter.
5-1 (69 minutter).

Det var ingen tvil denne kvelden hvilket lag som ville gå av med seieren. Forskjellen kollektivt mellom de to lagene var stor, og Konnerud viste god struktur begge veier. Mot slutten faller naturlig intensiteten en del og vi er ikke like tett oppi presset vårt. Holeværingen har noen gode ballspillere, men klarer ikke komme til de helt store sjansene likevel.

I stedet øker Konnerud til 6-1. Hvem?
Hmm, ELVEMO!!

7-1 kommer etter en corner som litt heldig treffer OLE CHRISTIAN LARSEN i leggen, mellom beina på forsvareren på streken og over linja. Vi velger å kalle det ren dyktighet. På rett plass til rett tid!

Et målkalas og sterk prestasjon på eget gress.

Elvemo stikker av med prisen for Konneruds beste og vinner dermed gavekort hos Pizzabakeren, Vel fortjent etter fem kasser.

Vi takker for støtten vi får i våre kjære ”Ekornberget”, og alle de fremmøtte som var og så på.

Møt opp til neste hjemmekamp mot et sterkt Kongsberglag, 12. Mai klokken 2000!

Kamppoeng:
3p. Espen Elvemo
2p. Simen Borge
1p. Martin Tomter

Skrevet av: Daniel Kolbjørnsen