Konnerud – Kongsberg NM kval 2017 – Bittert tap for A-laget

Konnerud – Kongsberg: 2-3 (1-0)

1-0 Tobias Stenerud 32. min

1-1 72. min

1-2 77. min

2-2 Simen Borge 90 min.

2-3 90 (+3) min.

 

Det var en fantastisk vårkveld på Konnerud Stadion i går med ferske Konnerudvafler fra pressa til Heidi Løwe ( formannsfru ) og kaffe svartere enn sluket i hjemmegarderoben sesongen 07-08. Med firr- og femmti fremmøtte lå alt duket for en batalje uten sidestykke på betongen med grønn tapet, «gamlekunsten».

OP Holm og formannssønn Løwe satt standarden i sekretariatet med trøndersodd over anlegget og røddig forhold ellers i Bua. Formannssønn kunne melde om bra aktivitet på Snapchatkontoen til Konnerud A-lag, med flere interessante snæps fra våre følgere. Vi oppfordrer våre følgere til å sende oss snæps – det setter vi utrolig pris på! Ellers leverte evigunge LG Martinsen ok minus på mic`en etter en lettere Evo-økt påfulgt av 190 cheese med trippel HD (hamburgerdressing) inntatt i Bua.

Pipeblåser Bergstrøm fyrer av 1.omg:

Det er en tett og jevnspilt match de første 25 uten de helt store sjansene for noen lag. Kongsberg ypper seg med noen halvfarligheter, mens Konnerud spiller forholdsvis direkte opp mot Tinderprins «Ælvestad Elvemo». Ingen av taktikkene til de respektive coachene materialiserer seg noe særlig i denne perioden. Kongsberg klarer nesten å sette kontringene sine, men det skorter som oftest fra 35 og inn.

Det må en ungkælv til! (sa folk). Og jommen sa jeg smør! Gjerne Tine`s usalta. I det 32. min er det selve kronjuvelen av Konneruds årelange utviklingsarbeid som setter standard. Tobias «the Box» Stenerud mottar ballen inne i Kongsbergs 16 meterboks og er roligere enn en terminal 90-år gammal reinsame der han sender HELE Kongsberg tilbake til teknologihovedstaden med en vending som får Michael Fred Phelps til å se ut som en snile før han, som det mest naturlige i hele universet, banker ballen opp i motsatt kryss! 1-0. EKSTASE PÅ STADION!!

Kongsberg tar etter dette over noe av initiativet i en periode, og er igjen frempå med noen halvfarligheter. Omgangen ender på stillingen 1-0.

Pausen preges av ytterst god S (stemning), spesielt på tribune, rundt vaffelpressa til formannsfru og ikke minst ved fengselsgitteret til Bua.

Pipeblåser Bergstrøm har fått nok pause:

Starten av 2.omgang minner litt om starten på første, men med høyere intensitet. Kongsberg hunter, men Konnerud står bra imot. I det 56. min koker det over for den ellers så joviale Marius Dokka (snap: dokkaaaa) som pådrar seg gult kort. Dokka byttes ut 10.min senere.

Det er tett og jevnt uten det helt blendende banespillet, og Konnerud ser ut til å ha brukbar kontroll inntil det 72.min hvor Ljoslands store bruktbilsønn, Jørgen Hagen, bestemmer seg for biff til middag! Han noterer nettkjenning etter en overgang tatt rett ut fra Drillo`s «Effektiv Fotball». 1-1. Og nå skjer det mye. Konnerud mister totalt initiativet, og klarer ikke å svare etter scoringen. Det resulterer i nok en kremkontring fra Kongsberg, og kampen er snudd på bare 5 minutter. Igjen er det bruktbilprinsen fra Ljosland som noterer nettkjenning, Jørgen Hagen. 1-2.

Unge Dahlby og ikke fullt så unge Espen Berge er kommet inn for Konnerud, og noen taktiske grep gjøres for å endre kampbildet. Det ser lenge ut til at Kongsberg rir av stormen, men i det 90. minutt dukker vårt vakre fjell av en kaptein opp, Simen «The Castle» Borge, og utligningen er et faktum!! Publikum, Bua, vaffelfrua og labrador`n til senior Rams er i ekstase! Det lukter ekstraomganger lang vei, og ikke minst solid overtidsjobbing i pressa! Gi folket vafler! 2-2.

Men, en mann vil det annerledes. Han skal hjem for å se reprise av Paradise Hotell som han gikk glipp av forrige uke grunnet nattevakt. Alt han kan tenke på er hvilken kjole Triana har tredd nedover den stramme, tatoveringsdekorerte figuren. I et lite glimt ser han Triana som en åpenbaring sentralt på midten, og med sin ellers alltid solide langpasningsfot velger han helt i Triana-tåka å slå ballen kort inn sentralt. Det får fatale følger, selv om 3-2 scoringen til Kongsberg på ingen måte er ferdigscora av den grunn. De utnytter Triana-tåka til det fulle og punkterer kampen 3 minutter på overtid. 2-3.

Sekretariatet vil dra frem Marius Svendsen som en bauta i backrekka med en solid gjennomføring, Simen «The Castle» Borge i sin midtbanerolle er til tider stor. Lars Holmen bidrar på sedvanlig vismed Konnerudhjertet langt utenpå drakta. Deilig å se – vi vil ha enda mer! Sebastian Resell har et spennende bevegelsesmønster, og kan bli en god match med Tinderprinsen på topp. Time will sjåvv!

Bestemannsprisen går til kronjuvelen Tobias «The Box» Stenerud, og han kan hente seg en fyldig pizza hos Pizzabakeren Konnerud ved anledning sponset av Albjerk Bil.

Ellers en stor honnør for solid benkføring til klubblegende Jørgen Nygård, «up- and coming» Martin Ek Åsheim, kjekkasen Daniel «maiskolba» Kolbjørnsen, Andreas «Vån Pis» Johnsen (innhopp) og ikke minst Panelbygg`s store sønn Thomas «Ibiza» Myhre!

Referent: Lars-Gunnar Martinsen