Konnerud fotball søker samarbeidspartnere

Kjære fotballvenner!

 

Som foreldre eller foresatte til et eller flere av Konneruds over 700 fotballspillende barn, vet du at mange frivillige hender legger ned en stor mengde arbeid for å drive de forskjellige lagene våre. Dette som trenere, oppmenn, i ulike støttefunksjoner og som frivillige på våre arrangement. Dette bidrar til sunt og positivt nærmiljø som gjør Konnerud til et unikt sted å vokse opp på. Målet for fotballgruppa er å ha et tilbud til alle så lenge som mulig, uansett ambisjon og ferdighetsnivå. Dette er vår kjerneverdi, den er vi stolt av.

 

I tråd med klubbens ambisjon om å stadig forbedre og bygge ut treningsfasiliteter, ønsker vi nå å knytte kontakt med flere lokale bedrifter på sponsorsiden. Dette for å bedre klubbens muligheter til å finansiere drift av lagene samt utbygging av nye anlegg.  Vi tror at den positive verdien av lokal profilering kombinert med visjonen om å være med å bygge et godt lokalt oppveksttilbud, er i tråd med mange bedrifters ønske og mål om å ta et større samfunnsansvar.

 

Vi tilbyr derfor en unik pakke basert på flott skilteksponering på Konnerud Stadions nye og gamle arenaer og tribuner. Dette håper vi du kan presentere for en lokal eller regional bedrifter du kjenner godt, eventuelt ditt eget firma hvis du driver virksomhet selv eller kanskje din arbeidsgiver.

 

Se vedlegg for kontaktinformasjon og utfyllende beskrivelse av hva vi ønsker å tilby våre nye samarbeidspartnere.

Tilbud samarbeid KIL Fotball

 

Vennlig hilsen

Styret i Fotballgruppa

Konnerud Idrettslag