Konnerud Fotball søker ny hovedsponsor!

“Sammen om noe, ikke hver for oss” ! Dette er slagordet til Konnerud Idrettslag. Fotballgruppa søker nå en ny hovedsponsor å stå sammen med i årene fremover.

G00 - hjemmekamp mot Hønefoss

Konnerud Fotball har hatt ett fantastisk samarbeid med vår nåværende hovedsponsor Sparebank 1. Etter 5 år avsluttes dette partnerskapet fra og med 2015. Vi ønsker å rette en stor takk til Sparebank 1 for å ha vært en viktig støttespiller i de viktige arbeidsoppgavene som har foreligget fotballgruppa for våre barn og unge i fotballen på Konnerud.

Sparebank 1 bryr seg i stor grad fortsatt om Konnerud Fotball! Dette gjør de ved å innfri vår søknad i Gavefondet 2014 med øremerkede midler til nye tribuner på “kunsten”. Dette betyr at vi så snart våren kommer gis mulighet til å starte det planlagte prosjektet for tribuner på hovedbanen og gamle kunsten. Gaven vil bli gitt oss i deres banklokaler på Bragernes torsdag 27. november kl 17.00

1523743_10154342827330565_914579278621795559_o

Konnerud Fotball går inn i svært spennende tider. Vi gjør positive tiltak og vekst på flere områder. Dersom du og ditt firma kunne tenke seg å være med oss så blir dere med i en energisk og positiv gruppe. Idrettslaget har et slagord “Sammen om noe, ikke hver for oss” . Vi er stolte at vi som helhet kan stå sammen om noe. Vi er 800 barn og unge som sparker fotball på Konnerud. Rundt våre barn og unge har vi mer enn 150 engasjerte i verv enten det er som trener eller annen støttefunksjon. Vi teller neste 70 forskjellige lag, som hver dag i sesong er rundt i distriktet og viser idrettsglede med logoen stolt på brystet. Nede på våre baneområder yrer det hver eneste kveld av et enormt folkeliv. Noen spiller fotball, noen jubler og heier og andre spiser pølse eller tar seg en god kopp kaffe. Vi står sammen om felles idrettsglede, og ikke hver for oss.

Nå har du og ditt firma en gylden mulighet til å stå sammen med oss! Vil du være med på moroa videre?

Hvorfor skal din bedrift være med oss i Konnerud Fotball?

Fotballen på Konnerud står foran et enormt stort løft de neste årene. Dette positive løftet vil vår hovedsamarbeidspartner stå midt i sentrum av i all eksponering.

Sponsorbilde

Vi satser! Dette greier vi helt uten å legge for stort press i økonomi. God kontinuitet i fotballstyret har gitt god kunnskap om det å tære etter næring. Det bygges sten på sten.  Vi har høyt kompetente trener ressurser for alle våre 11er lag. Spesialtrenere for klubbens keepere. Vi har etablert en dommerpool for klubben i form av unge dommerspirer. Vi får en ny kleskolleksjon, ny samarbeidspartner i Puma og flott eksponering på XXL Gulskogen. Nye flotte og informative nettsider som skal gi våre samarbeidspartnere god eksponering. I tillegg er vi godt i gang med bygging av nytt garderobeanlegg på Konnerud Stadion. Dette har vært et sårt savn, og nå endelig er dette på plass. I tillegg starter v nå opp tribuneprosjektet på begge baner, hovedkunsten og gamlekunsten.

Dette gir en enorm positivitet som virkelig merkes i hele fotballgruppa, fra liten gutt og jente til ledere, trenere og foreldre!

Ønsker du å ta en uforpliktende prat med oss i markedsgruppa om hvordan din bedrift kan støtte oss? eller kanskje dere faktisk kunne tenke dere å være hovedsponsor nettopp Konnerud IL fotballgruppa, en av Norges største fotballklubber? Da kan du kontakte Magnus Dahlby på telefon 45 80 40 42 eller mail magnusdahlby@gmail.com. Ikke nøl!! bare å ringe 🙂