Kampen hvor vi skulle skinne.

Konnerud – DBK, endelig.

ENDELIG skulle Konnerud spille foran kameraet. Kampen som ble vist på dt.no skulle bli en festdag, der stjernene fra Konnerud skulle skinne. Slik ble det ikke.
Første omgang er på kanten til kjedelig, Konnerud står for  sjansene, men DBK går opp i ledelsen etter at vingen blir spilt i gjennom alene med keeper, 0-1 stod seg til pause!
En skuffet gjeng skulle virkelig kjøre på i 2. omgang. Omgangen starter med et enormt Konnerudpress, der vi er nærme ved flere anledninger, men ballen vil ikke inn…Så kommer Stenerud, Stenerud som virkelig vil vise seg frem for kameraet. Han vet at store deler av The Box sitt klientell sitter benka og følger med, og alle vet at damer liker gutta som kan spille ball. Vår lille 18-åring får kula innenfor 16-meteren drar seg ned mot linja, før han sender 2 forsvarere og keeper rett i pølsebua, (to i brød, takk) og rolig legger ballen i det åpne målet. 1-1! Nå blir Stenerud en populær mann på den berømte “fredagsboxen”.

Men gleden skulle være kortvarig.
Dbk scorer på en corner, og ikke lenge etter ligger det to til i målet til Konnerud. Hva skjedde? Denne kampen som vi hadde så god kontroll på? 1-4. Skuffende.
For å gjøre vondt til verre vises Jonas Knudsen ut etter å ha pådratt seg to gule kort. Resten av kampen går rolig for seg, og kampen ender 1-4.Flaut. Også på tv a gitt. Nei, hjem å trene avslutninger. Dette holder ikke mål.

Vi tar med oss mye bra spill og er virkelig klare til å gjeste AKA arena og Hønefoss mandag 22.Mai.

Samling i bånn.

Av: Thomas “over takst” Myhre.