Jentetalentcup 2022 – J13 Elite

15 spillere og over 20 foreldre tok denne helgen turen til Hamar for å delta på Jentetalentcup 2022. Her har alle kost seg på hotell, restaurant, bading ved det berømte stupetårnet på Hamar og selvfølgelig med masse fotball.

Konnerud Jenter 13 havnet i gruppe med Asker, Melhus og Øvrevoll Hosle. Dette ble tre knallharde kamper der finspillet til tider ble byttet ut med høy intensitet og knallhardt fysisk spill.

Konnerud fikk åpningen de håpet på med 2-1 seier over Asker. Etter det ble det et litt ufortjent 0-2 tap for Melhus der målene kom i kampens tre siste minutter. I kamp 3 møtte vi 1. laget til ØHIL, et lag som til vanlig spiller J14 i Oslo/Akershus og som deltok på Norway Cup i år i klasse J14. Her spiller vi vår beste kamp for dagen, og styrer komfortabelt inn til en 2-0 seier og plass i A-sluttspillet.

Tøff start på søndagen med kvartfinale mot Snøgg kl 0800. Henger ikke helt med i 1. omgang, men holdt 0-0 til pause. I 2. omgang våknet vi og burde scoret flere mål. Men det ble med ett, en kanon fra Julie Braastad.

I semifinalen møtte vi Lyn som kom til kampen med 4 seire og 21-0 i målforskjell. Jentene spiller en kjempekamp og har de to største sjansene, men når dommeren blåser for fulltid så står det 0-0. Det blir da straffekonk som ender med 2-1 tap.

Tross tap så er både jentene og trenerapparatet veldig stolte av prestasjonene denne helgen. Lyn vinner turneringen tilslutt etter finale mot vår gruppekollega Melhus, gruppekollega ØHIL vinner B-sluttspillet.

Flott helg på Hamar, både sportslig og sosialt! 

Tekst og bilder: Jørn Sørjordet