Hjemmeseier i Konnerudgryta

Konnerud – Kongsberg 
Resultat: 3-0
58 tilskuere.

Målscorere: 

Simen Nordahl-Olsen (Lars Hermansen) 
Petter Dale (Espen Elvemo) 
Petter Dale (Retur fra keeper) 

Poeng:
3 poeng, Mads Madsgård
2 poeng, Espen Berge
1 poeng, Håkon Johansen

Konneruds lag: 

Fra start: Johansen, Thorfi, Borge, Berge, Larsen, Madsgård, Solheim, Fredriksen, Dale, Hermansen, Elvemo.
Innbyttere: Nordahl-Olsen, Andersen, Løwe.

Kampreferat:
Førsteomgang endte 0-0 etter gode målsjanser til begge lag. Kongsberg hadde mest ball, men sleit med å spille seg gjennom Konnerudlaget. Med Niklas Wilkinson og Martin Tomter skada på sidelinja stilte Konnerud en nykomponert midtbane der August Solheim og Mads Madsgård starta i de dype midtbanerollene. Madsgård hadde i dag sin debut for A-laget til Konnerud, mens russ og juniorspiller Solheim var omskolert fra sin vanlige backposisjon. Begge kom meget godt fra oppgaven. Juryen på haugen kåra August Solheim til dagens KIL-gutt, noe som medførte at han kunne ta med seg en pizza fra Pizzabakeren hjem på gutterommet. Trenerteamet på sin side gir dagens BB til Mads på en dag der flere Konnerudgutter virkelig sto fram med vilje og ærlighet i den defensive jobbinga.

Utover i 2.omgang fikk Konnerud mer og mer tak i kampen. Vi står høyere i presset og klarer ved flere anledninger å vinne igjen ballen på Kongsbergs banehalvdel. Dette kombinert med en rå omstillingsevne i våre fire forsvarsspillere og sentrale midtbanespillere gjorde at vi til en hver tid var i balanse defensivt. Det skapte en trygghet i spillet som forplanta seg framover gjennom hele laget.

Espen Berge
Kaptein Espen Berge var tilbake i midtforsvaret, vant samtlige dueller og sprer en trygghet i laget gjennom sitt sterke stopperspill.  

Gleden var stor da Simen Nordahl-Olsen satte inn ledermålet godt ut i 2.omgang. Dette etter et tivoliforarbeid av bilselger Lars Hermansen. Lars, som på ditt ønske kan servere deg din neste bil, var frisk i steget og kom flere ganger rundt på kanten i 2.omgang. Konnerudtoget fikk mer og mer kok på kjelen og utover i omgangen kom Petter Dale gjennom og satte ballen sikkert i mål etter en sterk prestasjon. Han dobla sitt bidrag minutter seinere etter en retur fra keeper. 3-0. En sterk seier på eget gress!

Håkon Johansen

Keeper Håkon Johansen spilte en meget trygg og solid kamp. Flere gode igangsettinger og godt feltarbeid. 

Neste kamp er tirsdag 26.mai borte mot Stoppen.

Sammen om noe! Om flere flotte kvelder i gryta.