Fretex fortsetter samarbeidet!

Fretex fortsatter samarbeidet med Konnerud Fotball. De siste årene har Fretex vært en viktig partner for klubben både innen den kjente innsamlingsdugnaden og støtte ellers.

Hvem kjenner vel ikke til de røde innsamlingsboksene som er plassert på Konnerud. Ved å putte tekstiler til gjenbruk i boksene støtter du det viktige arbeidet til Fretex i tillegg til klubben. Vi gjennomfører også den store innsamlingsdugnaden årlig. Til nå har vi hatt dugnaden to ganger i året, kun pandemien satt en brems for dette i fjor. Så håper vi på en eller annen måte å få dette vel gjennomført for 2021.

Ved å levere dine tekstiler til gjenbruk i en Fretex boks på Konnerud, støttes det viktig arbeidet for miljø og fattige i tillegg til klubben.

Fretex er Norges største arbeids-og inkluderingsbedrift og secondhand-kjede, og en viktig del av Frelsesarmeen i Norge.  Fretex tilbyr avklaring og kvalifisering til personer som av ulike grunner har vanskeligheter med å skaffe seg eller fungere i et ordinært arbeid. De 40 Fretexbutikkene finnes fra Kirkenes i nord til Mandal i sør. Butikkene selger det som giverne donerer. Fretex har også en nettbutikk.

Når du støtter Fretex bidrar du til Frelsesarmeens sosiale arbeid.

Fretex sin historie startet med industrihjemmet Elevator i Oslo i 1905.

Helt siden den tid har det å gi mennesker grunn til å tro på framtiden stått i sentrum. Den første Fretexbutikken ble åpnet i Bergen i 1971. Frelsesarmeens tekstiler var utgangspunktet for å velge Fretex som navn på virksomheten.  Fretex er ingen forkortelse.

Fretex er en del av Frelsesarmeen i Norge.

Ti prosent av bruktomsetningen går til Frelsesarmeens øvrige sosiale arbeid. Dette utgjør ca 30 millioner kroner årlig. 

Konnerud Fotball er stolte og veldig glade for at vi kan ha et så godt samarbeid som dette med en viktig bidragsyter til samfunnet som Fretex.

Fretex vil fortsatt pryde Konneruds fotballdrakter i to nye år