Førjulstilbud fra Konnerud Trafikkskole

Konnerud Fotball har inngått et samarbeid med Konnerud Trafikkskole for sesongene 2015 – 2018. De er nyetablert trafikkskole her på Konnerud

KonTrSkole BMW

Mange nye kursdeltagere har funnet veien til nyetableringen. Dette er trafikkskolen så fornøyd med at de ønsker å feire ved å gi et førjulstilbud.

Konnerud Trafikkskole

Konnerud Trafikkskole knaller til med kun kr 1.900,- for trafikalt grunnkurs. Kurset starter 8. desember. Blir det fort fullt kjører de et nytt uka etter.

Det er mange fordeler ved å benytte seg av Konnerud Trafikkskole i din kjøreopplæring. Til kjøretimene kommer de der du er for å hente deg, enten om det er til trening eller skole. I tillegg kjører de lik pris hele året for trafikalt grunnkurs, dvs ingen tilleggsbetaling ved mørkedemo enten om du har tatt grunnkurset sommerstid som vinterstid.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer å benytte seg av Konnerud Fotballs samarbeidspartnere. De er viktige støttespillere for vår utvikling og tilbud her på Konnerud.

Ta kontakt med post@konnerudtrafikkskole.no eller ring 948 84 859. Besøk gjerne deres hjemmesider www.konnerudtrafikkskole.no for mer informasjon.