Flomlysfest og vinterlykke

I skrivende stund er det rundt 75 dager siden vi starta vintertreningene 1.januar. 2,5 måned har gått og vi har utvilsomt allerede nærma oss sesongens store hovedmål:

“Å bygge et inkluderende, levende og inspirerende treningsmiljø i Konneruds senioravdeling” 

I januar hadde vi 57 ulike spillere innom på åpne treninger. 25.januar tok vi ut A-lagstroppen 2015. I denne troppen er det 30 mann, deriblant 6 keepere og 5 juniorspillere. I tida etter 25.januar har vi hatt et gjennomsnittlig oppmøte på 22 mann på våre prioriterte økter, og en fin gjeng har også funnet gleden i å kjøre ei frivillig økt inne i talentgården en dag i uka.

Trivselsminister Ole Petter Holm har gjort en fantomjobb når det kommer til å sette standard for god garderobekultur. Gjennom kollekt har han finansiert kaffe, kakao, toddy, brød, frukt og pålegg etter treningsøkter hver eneste uke hele vinteren. Med kaffetrakter, vannkoker og toastjern i garderoben er ikke veien lang til meget god stemning.

Poengminister Petter Dale styrer poengsystemet. Ved poeng for både oppmøte og seier i kamper på trening har det vokst fram en viktig intern konkurranse i spillergruppa. I februar stakk Håkon Johansen av med flest poeng og blei dermed kåra til Månedens Spiller i februar.

Botsjef Espen Bjørnson styrer botreglementet med jernhånd. Med Tyrkiatur 2016 i sikte sitter bøtene løst hos den kompromissløse botgeneralen. Vi skal på tur! Koste hva det koste vil!

Gjennom hele vinteren har A-lagsgutta vært ansvarlige for dugnaden i åpen hall på lørdagskvelder. Mellom 5 og 10 A-lagsgutter har disse lørdagene sørga for at bydelens 7,8,9 og 10.klassinger har hatt et strålende og fritt idrettstilbud. Noen ganger har vi lurt på om det er vi eller kidsa som syns det er morsomst å være i hallen.

Daniel Kolbjørnsen har tatt på seg redaktøransvaret for nyskapningen KIL-TV. Her vil det på Konnerud IL Fotball A-lag Herrers egen facbookside slippes episoder som gir dere muligheten til å følge med på hva som rører seg i den herlige seniorgjengen i Konnerud Fotball.

I arbeidet med å bygge et inkluderende, levende og inspirerende treningsmiljø er det viktig å skape en treningskultur der man kommer på trening for å trene, ikke for å bli trent. Som trener er jeg veldig opptatt av at spillergruppa skal kjenne på et eieforhold til det som skjer på trening, i garderoben og i kamp. I et lag der man ønsker spillemedvirkning er det strålende å kunne løfte fram bidragsytere som lagets kaptein Espen Berge og lagets offensive hjerne Kenneth Fredriksen. Med svært høyt treningsoppmøte og sterke bidrag både på feltet og i garderoben er disse gutta nøkkelspillere i arbeidet med å skape det treningsmiljøet vi ønsker oss på Konnerud.

I løpet av vinteren har vi spilt 3 treningskamper, og det har endt med 3 seire mot Lier, Drafn og Austad. Neste treningskamp er torsdag 19.mars mot Heming før vi nærmer oss seriestart mot Hønefoss hjemme i Konnerudgryta 13.april. Forhåpentligvis ser vi noen av dere på årets første hjemmekamp!

Sammen om noe! Om et inkluderende, levende og inspirerende treningsmiljø!