Din Kiropraktor forlenger samarbeidet med 2 år

Din Kiropraktor her ved Kenneth Syvertsen er Skadefri ambassadør. De vil bidra med sin kompetanse overfor klubbens trenere, spillere og ledelse.

Vi er glad for å kunne meddele at Din Kiropraktor fornyer sin avtale med Konnerud Fotball i 2 nye år. Det betyr at klinikken fortsatt vil pryde draktene våre med sin logo, i tillegg forsterkes avtalen på flere punkter.

Din Kiropraktor er en aktiv sponsor og samarbeidspartner på flere fronter. De har opprettet egen mail for spillere, foreldre og trenere, med mulighet for rask og direkte hjelp eller svar på spørsmål skade@dinkiropraktor.no. I tillegg gir de 20% rabatt til alle med betalt aktivitetskontigent.

De er Skadefri Ambassadør og bidrar med denne kompetansen ovenfor trenere, spillere og klubbledelsen – et svært viktig ledd i arbeidet med å gjøre Konnerud Fotball til en kvalitetsklubb i NFF.

Vi gleder oss å spille på lag med Din Kiropraktor i to nye år og vi ønsker å oppfordre publikum å støtte opp om våre lokale bidragsytere. De spiller en svært viktig rolle i arbeidet for en god fotballaktivitet for alle barn, unge og seniorer på Konnerud.

Besøk gjerne Din Kiropraktors nettsider her, eller bestill time på 32887003