Din Kiropraktor etablerer langsiktig samarbeidsavtale med Konnerud IL Fotball

Din Kiropraktor II

Kenneth Syvertsen og Thomas Grøndahl med pasienten i fokus

Konnerud IL Fotball kan med stor stolthet presentere Din Kiropraktor som vår nye langsiktige samarbeidspartner. Din Kiropraktor er leverandør av helsetjenester av høy kvalitet basert på ny forskning og med moderne teknologi der pasienten alltid er i fokus. Det å kunne benytte seg av Kenneth Syvertsen og hans dyktige medarbeidere er en kjempevinning for tiden fremover for Konnerud IL Fotball.

Din Kiropraktors logo vil være med å pryde de nye spillerdraktene til Konnerud IL Fotball de neste 3 årene.

Din Kiropraktor ønsker å støtte opp om lokale tiltak som kan fremme folkehelsen og har derfor valgt å sponse Konnerud IL Fotball. Det er viktig at barn og unge får muligheten til å drive lystbetont fysisk aktivitet som vil kunne bidra til bedre kroppslig utvikling og mental stimulering. Fysisk aktivitet i ung alder er med på å gi barna sunne vaner og legger grunnlag for god helse gjennom hele livet.

Fotball har i flere studier vist seg å være en aktivitet som gir god fysisk stimulering, det er sosialt og er en lavterskelaktivitet som passer nesten alle aldre og begge kjønn. Din Kiropraktor kan tilby forebyggende screeninger som en del av skadeforebyggende tiltak eller screeninger for prestasjonsfremming. Dette er screeninger som benytter dokumenterte og internasjonalt anerkjente tester.

Slike tester vil kunne kartlegge skaderisiko og gi tilbakemelding om hva den enkelte spilleren bør fokusere på for å bli en bedre atlet. Din Kiropraktor vil komme med introduksjonstilbud på en slik screening for Konnerud IL Fotball sine spillere.

 Din Kiropraktor III

Skulle det oppstå skader så har Din Kiropraktor sine ansatte kompetanse på høyeste nivå til å undersøke og behandle disse. Konnerud IL Fotball sine spillere vil kunne få rask time og profesjonell oppfølging slik at de er tilbake i aktivitet så raskt som mulig.

Din Kiropraktor er en del av behandlingsnettverket til Norsk Toppfotball og Idrettens Helsesenter og akutte skader som dekkes av lisensen vil man kunne få oppfølging for her.

Din Kiropraktor er leverandør av helsetjenester av høy kvalitet basert på ny forskning og med moderne teknologi der pasienten alltid er i fokus.

Din Kiropraktor har god erfaring i å behandle toppidrettsøvere og har blant annet hjulpet Strømsgodset A-lag i flere sesonger. Din Kiropraktor er opptatt av skadeforebygging og er i disse dager i ferd med å gjennomføre screening av DFK-spillerne som er mer omfattende enn det som blir brukt på eliteserienivå.

 Din Kiropraktor, Kenneth Syvertsen

“Det vi gjør er å kjøre spillerne gjennom flere generelle helsetester samt sportsspesifikke tester og sammen med kartlegging av skadehistorikken vil vi da kunne få en oversikt over hvilke spillere som er i faresonen for belastningsskader, hvem som har skader som bør få oppfølging og ikke minst hva som bør gjøres for å forebygge skader best mulig”  forklarer Kenneth Syvertsen

“Testene vi kjører gir oss en status over spillerne som også kan brukes til sammenligning for å se på utvikling etter trening, men også som mål for å se om en spiller er restituert og klar for spill etter skade”

Han forklarer videre at en av de vanligste feilene som blir gjort er å sette for tidlig i gang etter skade!

“hvis man ikke vet på hvilket nivå spilleren har vært på før skaden så er det vanskelig å vite når han er klar for kamp. En slik oversikt kan vi skaffe oss. Hodeskader skjer ikke så ofte i fotball, men de kan være vanskelige å håndtere og gir enkelte ganger langvarige plager. Noen av testene vi bruker vil også være nyttige for å seinere kunne si om spilleren har fått noen nevrologisk påvirkning fra hodesmellen og når han er tilbake på sitt normale nivå og da klar for kamp.

Syversten kan med sin erfaring og kompetanse påpeke at forebygging er den beste behandlingen man kan få! Det er bevist at de lagene som har lav skadefrekvens også presterer best!

Den screeningen som tilbys Konnerud IL Fotball sine spillere er mer omfattende enn det som blir brukt på eliteserienivå og basert på internasjonalt anerkjente tester.

Det viktigste spillerne får ut av dette er at vi avdekker områder som de kan jobbe med for å bli bedre atleter og dermed også bedre fotballspillere.

Innen internasjonal toppfotball er det en veldig fokus på at spillere må være gode atleter, de må kunne bevege seg bra slik at de tåler den treningsmengden som trengs og har gode nok kroppslige ferdigheter til å henge med på det tempoet som kreves i dag.

Din Kiropraktor har spesialisert seg på forebygging og optimalisering av idrettsutøvere. Deres behandlere er videreutdannet på ikke bare ryggplager, men også på skader i armer og bein. Vi er en del av behandlingsnettverket til Norsk Toppfotball og Idrettens helsesenter. Vi behandler profesjonelle idrettsutøvere, men også hobbymosjonister og den vanlige mannen i gata. På klinikken har vi mulighet til å ta røntgenbilder, ved behov henviser vi videre til dyktige spesialister som vi har godt samarbeid med.

Besøk gjerne Din Kiropraktors nettsider www.dinkiropraktor.no for utfyllende informasjon. Lurer du på noe så ta kontakt og opplys at du er fra Konnerud IL Fotball 🙂