Deilig hjemmeseier

Først og fremst er det viktig å takke alle som var med og bidro til å lage fotballfest i gryta denne fredagen. Takk til alle som tok turen fra Svelvik og alle med Konnerudhjerter som på et eller annet vis alltid bidrar til god stemning på matchdag.

Konnerud gikk ut mot Svelvik med en plan som gikk ut på å sette presset på Svelvik fra start. Vi prøver å dra noen baller langt, men det blir veldig rykk og napp i startfasen av kampen. Svelvik treffer til slutt på en av utallige langballer bak forsvaret til Konnerud og Dammen setter lekkert inn 0-1. etter dette er det mye fram og tilbake hvor Svelvik har noen store sjanser. Konnerud sliter med å ta kommandoen i matchen og vi sliter veldig med å vinne første og andreballer i duellene. Den forløsende 1-1 kommer ved at Daniel Thorbjørnsen slår opp Nordahl som tryller BITTELITT og setter ballen lekkert i nærmeste hjørne.

1-1 til Pause.

Niklas

Niklas Wilkinson styrte butikken 2.omgang. 

Etter pausen tar Konnerud med en gang styringa i matchen og dikterer det meste. Og like overraskende og “ufortjent” som når Konnerud utlikner i første omgang, går Svelvik opp i 2-1 etter flott kriging av Dammen og tamt forsvarsspill av Konnerud. herfra og ut er det kun et lag som har noe å komme med, Konnerud kriger, vil, prøver og får tilslutt til. Flott spill av Konnerud og en helt sinnssyk assist av Kenny gjør at Nordahl (ikke veldig enkelt) banker inn 2-2. 3-2 kommer ved et Innkast som heades videre av en frisk Elvemo til Petter Dale som setter fart ned mot dødlinja og HAMRER ballen inn mellom stolpe og keeper…(eller noe sånt, vanskelig å se..) En helt utrolig deilig seier for Konnerud og noe av det morsomste vi har opplevd i år.

Dagens KIL-gutt kåra av den lokale juryen blei Simen Nordahl-Olsen. Han kunne ta med seg et gavekort fra pizzabakeren hjem.

Coach Sofienlunds poeng gis til følgende:

3p Wilkinson
2p Nordahl
1p Elvemo
Mål:
Simen Nordahl-Olsen (Daniel Thorbjørnsen)
Simen Nordahl-Olsen (Kenneth Fredriksen)
Petter Dale (Espen Elvemo)

Sammen om noe! Om å nyte en rå fotballopplevelse.