DAMELAGET MED NY SERIEKAMP

Når man tar seg en kjøretur fra Konnerud og ned Hagatjernsbakken, øker antallet mennesker som gjerne skulle hørt «Åååå nå skal vi Branna slå….osv.» litt oftere enn den har runget i de siste månedene.

Ei fikk de høre den i går heller. Våre jenter vant hele 13-0 mot de brune fra dalen.

Etter et litt trått første kvarter av kampen, fikk vi endelig hull på byllen etter ca. 15 minutter ved vår kaptein Stine. Motstanderen besto av godt voksne damer inkludert et par falmende tidligere stjerner.

Vi gikk komfortabelt til pause med en 4-0 ledelse.

Som i de foregående kampene, virker motstanderne relativ mørnet når de kommer utpå i annen omgang. Gårsdagen var intet unntak. Vi rullet opp det ene angrepet etter det andre, og leverte til tider mønsterfotball tatt rett ut av læreboka ( les :trenernes lærebok).

Alle spillere uten unntak var involvert i minst ett av de 13 målene. Enten som målscorer, ballvinner eller tilrettelegger. Spesielt imponerte unge Wendy Linders i forsvar med knallharde – og rene taklinger og Emilie Thoen Bodahl (datter av ikke ukjente tidligere Åssiden keeper Geir Bodahl) med noen flotte redninger i 2. omgang. Men viktigst av alt…. igjen en skikkelig lagseier!!!!

Målscorere:

  • Stine Bæra: 5 MÅL
  • Cathrine Helliksrud Semmerud: 5 MÅL
  • Josephine Marie Lyche: 3 MÅL