DAMELAGET ER SERIEMESTERE!

Det var duket for seriefinale i 4. divisjon kvinner 7er tirsdag kveld. På andre banehalvdel sto gjestene Svelvik med samme poengsum som våre jenter.

Seriefinalen hadde en perfekt ramme. Speaker var på plass, flomlyset var på, Svelvikposten stilte mannsterke og publikum var flere enn noen gang

Det var et ørlite snev av nervøsitet å spore i garderoben før kampen og spenningen var til å ta og føle på.

“Sjelden har det vært så stille før en kamp, selv vi trenerne var oppe i sone 3 i puls allerede timer før dommeren skulle blåse i fløyta”

Kim Pedersen Liblein, Konneruds trener

. Et duggfriskt kunstgress sammen med tåken som seig innover stadion gjorde så man nesten måtte gni seg i øynene, for å konstatere at kvelden ikke var regissert på forhånd. Og for en seriefinale det skulle bli.

Etter å ha havnet under etter skarve minuttet, så slo våre jenter kraftig tilbake som så ofte før. Det ble både 1, 2 og 3 mål før vi gikk til pause med en ganske komfortabel tomålsledelse.

Svelvik anført av sin spillende trener med 12 landskamper og OL bronse i fotball fra Atalanta i 1996 (les-Kjersti Thun), var nok ikke helt fornøyd med tingenes tilstand. Det fikk vi også merke fort i 2. omgang, da Svelvik reduserte allerede før 3 minutter var spilt.

Resten av omgangen bølget frem og tilbake med sjanser til begge lag. Det var stolpeskudd, det var redninger, det var kramper og det var sist men ikke minst en heroisk innsats av våre jenter. Kampen endte med 3-2 seier og 8 seiere av 8 mulige i årets serie. For en kveld….

KONNERUD DAMELAG ER SERIEMESTERE 2021!! GRATULERER!!

Konneruds tropp for kvelden: Stine Amundsen, Emilie Thoen Bodahl, Julie Henriette Arnesen, Stine Bæra, Cathrine Helliksrud Semmerud, Marte Lindland, Mina Celine Røine, Andrine Larsen Asbjørnsen, Miriam Lindland og Marianne Kakimoto Jørgensen.

Konneruds målskårere: Julie Henriette Arnesen, Cathrine Helliksrud Semmerud og Marianne Kakimoto Jørgensen.