Bohemen leve

I kveld hadde Konnerud Bohemene sin første trening. Bohemene er et tilbud til de som nå holder junioralder og som har lyst til å spille fotball – for moro skyld.

Konnerud Bohemene! Det er gøy når spillere tar steget opp i toppfotballen, men Konnerud Fotball er minst like stolte når vi får gutta i “Comeback” og tilbake i aktivitet

Gutta er med på treninger når de vil og om denne gjengen vil spille seriekamper hadde det vært kult, men vil de ikke det så er det også greit. Det sosiale skal og bør være det aller viktigste! (Vi har meldt på lag i serien sånn for sikkerhets skyld😄)

Bohemene skal trenes av egne krefter internt. Bortsett fra at det kanskje er behov for noen voksne for å kjøre til eventuelle kamper blir det en arena for lek med ball, fri for vokseninnblanding på ungdommens egne premisser. Helt uten orden er det ikke da de allerede har egen facebookside og Spondgruppe.

At 14 stk møter opp på en litt småkjølig kveld i mars må sies å være en god start. Ryktene sier også at det kommer til flere karer når det blir litt varmere i været😀

Flere av de som var til stede i dag gjør på en måte et lite comeback. Konnerud fotball er glade og stolte når noen tar steget opp i toppfotballen, men vi er minst like stolte og glade over å få ungdommen tilbake i aktivitet!