Bli bedre kjent med Ole Christian Larsen.

ole c larsen

Den solariumsbrune gutten vår. Er det en fyr som alltid er stelt og fin forran match og trening, så er det Ole C. For en type. Hans tilværelse er svært smittsomt og han gjør garderoben litt varmere bare han kommer inn. Han er også en av de som får terningkast 6 på hver lagfest, hvor han også viser frem alle sine ”danseskills”.

Vi tok en prat med Ole.

 

Navn: Ole-Christian Larsen

Kallenavn:Ole/Larsen/Boomchakalaka

Alder: 22 år

Sivilstatus: I et forhold

Nummer: 15

Posisjon: Ving/back

Snap: Olechl94

Insta: Konnerud_alag

Favorittlåt: Storebjørn 2015

Favorittklubb: Konnerud IL

 

Hvem er Ole Christian Larsen?

-Mitt navn er Ole-Christian Larsen og jeg er født og oppvokst på Konnerud. Jeg er en reflektert ung herremann som studerer i Drammen for å bli lærer, og ved siden av studiene jobber jeg på Maxbo i Lier. Ellers lever jeg det søte liv hjemme hos mamma og pappa.

 

Funfact om deg selv?

– Er svak for en kald cider.

 

Hvordan har 2016-sesongen vært for deg?

– Denne sesongen har foreløpig bestått av både oppturer og nedturer. Jeg hadde en veldig fin oppladning til sesongen, hvor jeg følte kroppen og formen responderte godt. Jeg tok formen med meg inn i første fase av sesongen, hvor jeg fikk gode tilbakemeldinger og poeng i kamper. Ble en liten knekk ved eksamenstiden, men formen tok seg opp igjen. Etter et travelt “skolearrangement” i sommer så ble jeg syk med bihulebetennelse, men er på vei opp igjen nå. Oppsummering: har prestert jevnt og godt gjennom store deler av sesongen.

 

Når du ser tilbake på fjorårets sesong, hva kunne du gjort bedre, hva var du spesielt fornøyd med?

– Hvis det er noe jeg kunne gjort bedre fra fjorårets sesong, så kunne det vært å ha mer fokus på fysisk trening i form av styrke og utholdenhet. Noe jeg var spesielt fornøyd med var styrketreningen helt i starten av sesongen.

 

Største øyeblikk på fotballbanen?

– Finalen i Drammens-Cup mot Hønefoss for noen år siden. Det hadde gått til straffesparkkonkurranse hvor unge Larsen scoret en leken panenka. Vi vant også cupen.

 

Noen råd til unge som vil bli best?

– Både Martin Ødegaard og jeg er enige om at det å leke med ballen og kose seg med idretten sin er viktig i prosessen for å bli best. Samtidig må du ha en “vinnerskalle”.

 

Hva er dine tanker om årets spillergruppe?

– Årets spillergruppe er en fryd å trene/spille med. Vi er en gjeng med gode fotballspillere og gode personligheter. Vi har et godt samhold som er med på å holde styrke oss som ett lag på banen.

 

Tabelltips:

– 3.Plass til Konnerud

Takk for praten, Ole.