Bli bedre kjent med Lage Sofienlund

LAGE

Lage Sofienlund.

Vår kjære trener, vår revolusjonær.

Lage er en trener med en iver som ingen har liknende. Lage er en konnerudgutt tvers gjennom. Det som kjennetegner Lage i stor grad, er engasjementet han legger i hver eneste dag, hver eneste treningsøkt og hvert eneste minutt han bruker på det han elsker mest, nemlig treneryrket. Vår kjære trener er en eventyrlysten mann som lærer så mye han kan så ofte han kan.

Lage er en person som har gjort mye for Konnerud IL de siste åra. Han kom inn som spiller i slutten av 2014, og hjalp til å dra oss opp fra en skummel plassering den sesongen. Han bestemte seg for bli vår trener i januar 2015. Lage har gått på Norges idrettshøgskole i Oslo, og har en bachelorgrad innenfor yrket. Med hjelp fra spillere og trenerteam så gjorde Konnerud Fotball A-lag en meget god sesong som endte på 3.plass i debutsesongen til Lage.

Vi satt oss ned for å ta en liten prat med Lage angående hva hans syn var på konnerud a-lag og hvordan han tenker på fremtiden hans i konnerud.

  • Hvem er Lage ?

Han er en livsglad, eventyrlysten gutt som er glad i mennesker.

 

  • Hvor lenge blir du i Konnerud?

Jeg tenker ikke lenger enn den pokalen vi skal løfte sammen i oktober.

 

  • Hva skal til for at du forlater Konneruds A-lag?

Da jeg føler jeg lærer mer et annet sted enn i Konnerud, jeg er fortsatt under opplæring. Jeg har ingen planer om å forandre på det med det første, men det vil være vanskelig å si nei hvis det dukker opp en mulighet for å leve som trener.

  • Hva tenker du om sesongen i år, og fremover?

Jeg gleder meg. Vi har nå to kamparenaer i 4. og 6. divisjon. Det er 2 divisjoner som betyr noe, man får kampfølelse 2 ganger i uken. Vi har to gode lag. Jeg gleder meg også enormt til å se Joppy (Joakim Haugerud) med six-pack, og prosjekt 2022, og matchvekt på Espen Elvemo.

  • Hva får du ut av å være i Konnerud?

Jeg får masse positiv energi, gjengen betyr mye for meg. Også er det en super mulighet for å lære seg å trene voksne folk, hvor man virkelig må fortjene respekten man ønsker.
Lage forteller oss også at når treneren vår virkelig skal slappe av på sofaen etter en treningsøkt eller en lang arbeidsdag, så kler vår kjære trener av seg alle klærne så han ligger splitter naken, slår på tv’en og ser på Hotel cæsar.

Takk for praten coach.