Bli bedre kjent med Kenneth Fredriksen

Navn: Kenneth Fredriksen
Alder:30
Nummer: 10
Posisjon: Juvel
Snapchat:bican86
Favorittmusikk: Eurodance

Kenneth er enkelt og greit en klubblegende. Med sin kunnskap og erfaring har han vist at han er ekstremt viktig for Konnerud A-lag, både på og utenfor banen.  Kenneth startet opp i Konnerud i 1994 på skolelaget til Vestbygda barneskole. 7 år senere debuterte han på Konnerud A-lag og spilte der frem til 2009.
Kenneth studerte fra 2009-2012 i Tønsberg hvor han ved siden av skolen også spilte fotball for Sem IF i 2010, Drammen Fk i 2011, KIL Kara i 2012 og Austad FK i 2013.
Kenneth fikk beina planta på jorda igjen i 2014 og vendte hjem til Konnerud A-A-lag og har spilt der siden.

Vi møtte Kenneth på Konnerud klubbhus et par dager før gutta skulle ut i treningskamp mot Drafn FK og en gammel kjenning; Ståle B.

Hva er din største opplevelse som fotballspiller med Konnerud A-lag?
– Mine største opplevelser er uten tvil Dana Cup i 2004, og opprykk med A-laget i 2003. Kenneth ble faktisk årets spiller og toppscorer det året.

Hva er det som holder deg i gang? Hva er din motivasjon?
– Er fortsatt like gøy å spille, så lenge beina er friske så storkoser jeg meg.
Motivasjonen min er helt klart smaken på opprykk. Tanken og målet om å rykke opp en divisjon med en kameratgjeng nesten utelukkende bestående av Konnerudgutter. Trenger ikke mer motivasjon enn det.

Funfact:
– Kenneth putta faktisk sine doble hattrick før skribenten ble født i 94.
– Scora 152(!!!) mål på 28 kamper for guttelaget i år 2000.

Hva er dine tanker om årets spillergruppe?
– Det er en fin kameratgjeng. Fortsetter vi sånn som nå kan opprykk være mulig, men det krever mye av hver enkelt og samla som gruppe.

Av Fredrik Løwe.