Bli bedre kjent med Daniel Storsveen

Daniel Storsveen

Daniel Storsveen kom til Konnerud A-lag vinteren 2015/2016 og har vært et friskt pust i gruppa siden da.
Lynvingen og o2-snapperen har en bakgrunn i klubber som Strømsgodset og Drammen FK, men trengte et klubbytte og valgte å komme til høyden.
Daniel er en stor bidragsyter i miljøet på Konnerud, både på treningsfeltet, i kamp og ikke minst i garderoben.

Vi tok en prat med driblefanten.

Navn: Daniel Storsveen

Alder: 21

Sivilstatus: Singel og på leting

Nummer: 18

Posisjon: Ving

Snapchat: danistor

Instagram: konnerud_alag

Hvem er Daniel Storsveen?

– En 21 år gammel gutt, bosatt på Gulskogen og jobber på MENY Gulskogen en butikk jeg vil forøvrig anbefale på det sterkeste, fryktelig gode kyllinglår og andre herlige retter. Ellers vil jeg nok si jeg er en hyggelig fyr som ser positivt på livet.
Hva driver Daniel Storsveen med på fritiden?

– Da kan jeg fort finne på å herje litt med kompiser på FIFA og diverse sosiale happenings, jeg er en rastløs person, så det er sjelden jeg ser filmer og serier hjemme på sofaen, må som regel ut å få aktivisert meg, folk lurer jo ofte på hvordan jeg har fått så god kondisjon. Hemmeligheten er faktisk at jeg ofte kan ta meg en løpetur hvis muligheten byr seg, i tillegg til at jeg har en bmi som matcher de fleste kenyanske løpere.

Hva gjorde at du valgte å komme til Konnerud?

– Først og fremst er det at jeg hadde hørt mye positivt om Konnerud og at jeg var klar får et klubbbytte, også at det var et par jeg kjente godt fra før av, det gjorde valget enkelt å møte opp på spillermøtet der Lage og Rams(min tidligere sjef) overbeviste meg.
Hva er den største forskjellen på å spille på konnerud enn noen av de tidligere klubbene du har spilt i?

– Den største forskjellen er uten tvil samholdet og treningskulturen som jeg føler er verdsatt utrolig høyt i miljøet her. Er utrolig motiverende å trene med folk som vil bli bedre på hver eneste trening.
Hvor ser du deg selv om 10 år?

– Ferdig utdannet og gift. Forhåpentligvis spiller jeg for Konnerud enda. Kan ikke gi meg før Jørgen Nygård, han har vel 10 gode år igjen på banen.
Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med?

– Liker at spørsmålet får det til høres ut som jeg driver med dette på profesjonelt nivå, men hvis jeg ikke hadde hatt fotball så måtte det nok blitt noe innenfor idrett, skihopping eller mellomdistanse løper. De to idrettene er helt umulig å kombinere på høyt nivå men har hatt talent i begge #allsidig

 

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne?

– Mitt første mål på senior nivå i 4 divisjon som var i gryta 16 år gammel får Drammen fk mot nettopp Konnerud. Kan jo ikke bli større enn å få lov til å skore i konnerud’s egen storstue.

Takk for praten, Daniel.