ÅRETS SALGSDUGNAD

Konnerud Fotball gjennomfører en av tidenes største opprustinger av baner og anlegg, og arbeidet starter nå! Vi trenger din hjelp! Vi gjennomfører et felles løft gjennom salg av do- og tørkeruller fra Tork for å støtte arbeidet.

PS! Nederst i artikkelen finner du Excel-ark sendt lagledere til nedlasting, materiell som kan postes på SoMe samt informasjonsskriv sendt over epost.

Salg av toalett- og tørkepapir for å ruste opp baner og anlegg

I år selger vi toalett- og tørkepapir for å ruste opp anleggene våres! Vi kan samtidig bekrefte at det IKKE blir andre salgsdugnader i Konnerud Fotball i 2022.

Dette betyr at det ikke blir Fotball Skrapelodd eller salg av Waterwell drikkeflasker som er gjennomført tidligere år. Kun den ordinære kiosk- og banevertordningen.

Vi selger toalett- og tørkepapir av beste kvalitet fra varemerket Tork.

Salgspris per sekk er satt til 400kr per sekk. Det er økte priser fra leverandør i forhold til hva som har vært vanlig tidligere. Det legges opp til at spilleren kan velge selv om man vil selge enten dorull eller tørkerull. Det skal uansett selges minst 6 sekker pr medlem, og selvfølgelig er det lov  å selge flere. Det er også mulig å kjøpe seg fri for 1000kr. Det gis ikke søskenrabatt.

Til alle lagledere

All informasjon rundt opplegget er sendt ut til lagledere. Lagleder er ansvarlig for laget og sørger for at alle selger det de skal, eller alternativt kjøper seg fri. Det skal gjennomføres felles betaling fra hele laget, og lagleder har mottatt eget excel-ark til utfylling for å holde kontroll.

PS! Dersom du som lagleder ikke har mottat epost må du sjekke søppelpost eller henvende deg til dorull.fotball@gmail.com så sender vi informasjon på ny.

Frister

Siste frist for bestilling er satt til 9. mai 2022, og siste frist for felles innbetaling fra hele laget er 2. juni 2022.

Se bestillingsark til nedlasting nederst i artikkelen

Litt informasjon om opprusting av baner og anlegg

Konnerud Fotball gjennomfører nå en av tidenes opprustinger av anlegg og banesituasjonen.

Konnerud Idrettslag signerte 9. februar en samarbeidsavtale med Kjeldaas AS. Kjeldaas AS skal utbedre parkeringsplassen ved bandy- og fotballbanen, bygge ny parkeringsplass ved Haugenlia og fylle opp med masser på Høyden og videre innover kunstisbanen.

Det planlegges for 3 nye fotballbaner etter at Kjeldaas er ferdig med utfyllingen. En 9’er kunstgressbane med undervarme og flomlys på Høyden (der 3’er banene ligger i dag), en 9’er naturgressbane innenfor isbanen og et treningsfelt vedsiden av dagens Servicebygg.

Vi gleder oss veldig til en vesentlig heving av både fotballanlegg og parkeringsplasser over de neste 2 årene. I godt samarbeid med medlemmene i Konnerud Fotball gjennom årets salgsdugnad, Kjeldaas AS og Drammen Kommune.

Bruk sosiale medier og start salget av toalett- og tørkerull allerede i dag!

Vi ønsker alle våre medlemmer lykke til med salget og vi er svært takknemlig for positiv innstilling og god dugnadsinnsats for klubbens fremtid. Arbeidet vi nå gjør vil alle nyte godt av, i nåtid og fremtid. For barn, ungdom og voksne som er aktive og glad i klubben vår.

Spørsmål rundt salgsdugnaden kan rettes til din lagleder!