App Security AS sponser Konnerud Fotball!

App Security AS

 

 

Vi er stolte av å kunne meddele at App Security As etablerer ny samarbeidsavtale med Konnerud Fotball. De blir en viktig sponsor for sesongen 2015 og har et klart ønske om langsiktig samarbeid med oss.

Litt om App Security AS

Uansett hva du har – eller er glad i – kan App Security AS hjelpe deg med å trygge dine eiendeler.

Med over 40 års global erfaring har deres produkter fått mange priser for eksepsjonell kvalitet og stabilitet.

Som en del av verdens største rendyrkede brannvern og sikkerhetsselskap med virksomhet i 177 land og over 2800 ansatte på verdensbasis, er kunder sikret markedets sikreste og beste løsninger. Som leverandør er App Security AS stolt av å være en del av dette.

App Security AS sine serversystemer sikrer deg og dine verdier optimalt. Vår unike sikkerhetsløsning med HD- videoverifisering og lyd har allerede høstet stor anerkjennelse i det norske markedet pga den unike responstiden og tryggheten vår løsning innebærer.

App Security AS leverer KUN godt dokumenterte og gjennomprøvde kvalitetsprodukter beregnet for det norske markedet. Vårt alarmkonsept inneholder det du trenger for å sikre deg mot brann, innbrudd og vannskader. Anlegget er FG- og EN-godkjent og er uten dyre månedskostnader!

For Konnerud er App Security AS stolte av å kunne tilby en unik løsning i samarbeid med Protect Vakthold & Sikkerhet.

Protect Vakthold & Sikkerhet A/S er ett offentlig godkjent vaktselskap som leverer vektertjenester, ordensvakter og eventsikkerhet.

Løsningen innebærer at autoriserte vektere med lang erfaring vil monitorere ditt alarmsystem med HD kameraer for umiddelbart å kunne varsle nødetater ved behov.

Les mer på hjemmesidene. www.appsecurity.no og www.protect-vs.no.

App Security AS ser frem til et langt og godt samarbeid med Konnerud fotball.