Servicebygget

Servicebygget

Servicebygget

Kioskvakter for 2018 i kiosken på Konnerud Fotballstadion:

Kiosken – 2018 – informasjon til lagene

Kiosken i servicebygget

Servicebygget ligger rett ved stadion og her finner du en kiosk, møterom og toalettanlegg. Kiosken er normalt bemannet i “normal serieperiode” og innenfor det som omfattes som “travel time”. Bemanning av kiosken skjer på dugnad og egen kioskkoordinator styrer dette.

VIKTIG INFORMASJON OM FOTBALLKIOSKEN

Kiosken skal være åpen alle hverdager fra kl 17.30 og så lenge det er aktivitet på banene, stenges seinest kl 21.30.

▪ Nøkkel hentes og leveres samme kveld hos Pizzabakeren, Konnerudsenteret. ▪ Bygget er utstyrt med alarm, ikke i drift p.t. ▪ Doer låses opp. Se etter at doene ser ok ut! Toalettpapir/tørkepapir i boden. Avfallssekker inne i kiosken til søplebøtter ute/inne/toaletter.  ▪ Kaffetrakter og vaffeljern settes alltid på, selv når det er rolig! Lukten trekker kunder! ▪ Priser på plakat. Sett I gang pølserulle om det er pølser I kjøleskapet. Bør ikke kjøres samtidig som vaffeljern pga ikke nok strøm (enda)….

Ved stenging: ▪ Slå av kaffetrakter/vaffeljern. ▪ Kjør ned ”gitter” foran kioskvinduet. OBS Går på utelysbryter ute I gangen! ▪ Noter varer som er utsolgt og eventuelt det som går i stykker!  ▪ Vask av benker og vaffeljern + ta over gulvet. Vaskesaker I bod innerst til høyre. ▪ Doene vaskes og låses igjen etter stengetid, lysene av. ▪ Kassa gjøres opp, se egen rutine på veggen! ▪ Søppelsekker kastes i container ved Klubbhuset på Sletta. Nøkkel henger ved tavla, i gangen. ▪ Ring hvis spørsmål til en av de ansvarlige under!

Kampoversikt for kvelden på www.konnerud.no/fotball. Nederst på siden er et S2S–verktøy hvor du velger baner; Konnerud Stadion og Konnerud Kunstgress, samt dato. Kamper er merket med rød skrift.

Dommere. Lagene skal selv sørge for å betale dommere, og ha med drikke til dem (gml tradisjon) Vi kan evt tilby voksne dommere en gratis kopp kaffe om de er nøden. De kan tilbys en av de små garderobene ved behov for å skifte.

Garderobebygget er forbeholdt eldre lag og nøkler henger ved tavla i gangen. Nøkkel deles KUN ut til trener, og dere må sørge for å få denne tilbake før stengetid.

Ansvarlige:

Merethe Evensen    41 62 80 04

Peter Eidskrem         46 98 22 25