A-lagsgutta gratulerer Solberg

Solberg – Konnerud 
Toppoppgjør på Solbergbanen 
Resultat: 6-2 
Konneruds scoringer:
Petter Dale (Kenneth Fredriksen)
Kenneth Fredriksen (Niklas Wilkinson)  

Dagens KIL-gutter:
3 poeng: Niklas Wilkinson
2 poeng: Ole-Christian Larsen
1 poeng: Ole Petter Holm

Niklas

Dagens KIL-gutt, Niklas Wilkinson, er trygg og ballkåt. Løper mange meter i dagens kamp. 

Etter en god inngang til kamp og fire strake seire tidligere denne våren var optimismen i Konnerudleiern stor før avspark. Skulle vi klare en femte seier? Etter fjorårssesongen er det ikke til å legge under en stol at fem strake seire i seriestarten egentlig var alt annet enn realistisk. Likefullt, etter en god vinter har mye snudd, og trua når vi gjesta Solbergelva var sterk.

Det skulle raskt vise seg at Solberg ville ting anderledes. De er gode til å true oss sentralt i mellomrommet, samt nekte våre offensive spillere å skape sjansebonanza. Det fører til 2-0 ledelse til hjemmelaget når dommer sier halvspilt tid.

I andre omgang reduserer Petter tidlig i omgangen og Konnerudgutta etablerer et overtak. Solberg snur det fort og tar igjen over styringa. De er gode til å utnytte et lite samla og ubalansert Konnerudlag og scorer både 3,4,5 og 6. Kenneth Fredriksen reduserer mot slutten og dagen ender med 6-2 til Solberg. Vi taper i dag fortjent mot et bedre lag. Nå ønsker vi virkelig å reise kjerringa i Konnerudgryta der Kongsberg kommer på besøk klokka 2000 tirsdag 12.mai!

Sammen om noe! Om å reise oss.