TINE FOTBALLSKOLE 2022

Spiller du fotball og har lyst til å lære mer? Eller har du lyst til å prøve å spille fotball for første gang? Da er Tine Fotballskole på Konnerud noe for deg!

Suksess på Konnerudcup

Lørdag og søndag var det duket for Konnerudcup 2022. Tusenvis av fotballglade barn. Heiende foreldre, onkler, tanter og besteforeldre. Dette var gøy!!

ANDRÈ MARKUSSEN TREKKER SEG SOM LEDER I KONNERUD IL FOTBALL

Andrè Markussen har dessverre valgt å trekke seg fra sitt frivillige verv som leder i fotballgruppa i Konnerud IL. Han kommer med følgende forklaring nedenfor til sin avgang

VÅRSLEPPET MED 30 ÅRS JUBILEUM

Søndag 8. mai er det igjen Vårsleppet. Det ble arrangert for første gang i 1992 hvor det den gangen hadde navnet Apollo Vår-Cup. Det betyr at det i år er 30 års jubileum – 30 år siden første gang eventyret skjedde på Konnerud.

Konnerud G2008 vant både A og B sluttspill i Strømsgodset Ungdomscup

Konnerud Gutter 2008 har spilt ungdomscup på Gulskoen i helgen. Mildt sagt gikk det veldig bra. De tok seieren og pokalene med hjem til høyden både i A-sluttspillet og B-sluttspillet i helgen.

Grasrottrener – Delkurs 1

Nå arrangeres det igjen Grasrottrenerkurs delkurs 1 i Konnerud Fotball, og det åpnes nå for påmelding.

ÅRETS SALGSDUGNAD

Konnerud Fotball gjennomfører en av tidenes største opprustinger av baner og anlegg, og arbeidet starter nå! Vi trenger din hjelp! Vi gjennomfører et felles løft gjennom salg av do- og tørkeruller fra Tork for å støtte arbeidet.

Vi inviterer til Sportsforum!

Vi gleder oss stort over å endelig kunne kalle inn til sportsforum igjen!

HANDLEKVELD 25. APRIL PÅ IDRETTSHUSET

Konnerud Fotball inviterer, i samarbeid med Torshov Sport og Konnerud Utvikling AS, til handelkveld av klubbkolleksjonen på Idrettshuset.

Konnerud FotballCamp 2022

Vi klemmer til med hele 2 FotballCamper i 2022! En i uke 25 og en i uke 32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14