Folkets Pris – Konnerud Idrettslag

FOLKETS PRIS KONNERUD IDRETTSLAG

Hederen til årets KIL-fest skal gjennomføres digitalt – nå kan du stemme på din kandidat til Folkets Pris!

Folkets Pris er prisen innbyggerne på Konnerud Bestemmer!
Under kan du lese om kandidatene – Stemmerunden er nå avsluttet, resultatet kommer på årets digitale KIL-fest.

– Alle kandidater har lagt ned en fantastisk innsats, og nominasjonen i seg selv er som seier å regne!

Kandidatene:

 

Terje Pettersen – Orientering

Terje Pettersen gjør en fremragende jobb som trener for våre yngste o-løpere og er et oppkomme av gode idéer – som han også gjennomfører – til hvordan man kan trene orientering på nye og morsomme måter. Terje sørger for at idrett først og fremst blir lek og moro – spesielt for de yngste. I tillegg er han en ivrig fotograf som tar mange og gode bilder fra treninger, turer og arrangementer som han deler med o-gruppas medlemmer, og således sørger for å ta vare på historie og bygge fellesskap i o-gruppa. Han ble også “head-huntet” av Skigruppa til å fotografere under Ski-NM 2020, og brant antakelig like mange kalorier som utøverne der han sprang rundt på området med tungt kamerautstyr så svetten silte 🙂

 

Kurt Helge Størseth – Håndball

Styremedlem og drift og arrangementsansvarlig i Konnerud Håndball i mange år. Kurt hadde hovedansvaret for alle kiosker og servering under NM på ski 2020 og brukte mange feriedager under dette arrangementet. Han er førstemann som «sjekker inn» og sistemann som «sjekker ut» av Konnerudhallen. Med deg «bak rattet» har Konnerud håndball hatt ansvaret for å arrangere bl.a finalerunder i Lerøy Serien og mange aktivitetsturneringer for de minste spillerne våre. Alltid full kontroll og GODT HUMØR!

 

Tom Sune – Fotball & Bandy

Bakgrunnen for nominasjonen er et 30 år langt fantastisk engasjement i ballidrettene nede på Konnerud Idrettspark. Tom gjør jobben for alle – der alle andre helst prater, leder eller skriver. Han bidrar på alle fronter med administrasjon, bane, utstyr, material, medlemskap, styrer og ordner hele året uansett vær og form. Han har et brennende hjerte for idrettslaget og elsker å bidra over alt. Tom ønsker seg aldri noen form for takk, oppmerksomhet eller belønning tilbake og trives best med bare å jobbe. Tom er utvilsomt en mann av folket som fortjener nettopp denne prisen.

 

Arne Madsen – Ski

Arne nomineres for mangeårig ledelse av WC Sprint i Drammen. For fjorårets ledelse av Norgescup Junior og for ledelse av årets høydepunkt: Ski NM på Konnerud!

 

Ole Martin Anmarkrud – Sykkel

En ekte hedersmann takker av!
Det var med vemod og sorg styret i sykkelgruppa etter endt sesong i fjor høst mottok meldingen om at Ole Martin trapper ned sitt store og utrettelige engasjement for sykkelgruppa på Konnerud. Ole Martin er grunnlegger av sykkelgruppa, og vært primus motor for alt som har rørt seg i sykkelgruppa gjennom 16 år. Både administrativt, praktisk og ikke minst som trener og motivator for store og små  syklister gjennom hele denne perioden.
For å sitere Ole Martin: «Jeg har hatt mange fine år, og fått være med på en fin reise med sykkelgruppa. Jeg vil takke alle dere som har vært med å bidra til denne fine reisen, både i eldre og nyere tid. Selv om jeg reduserer mitt engasjement, vil sykkelgruppa fortsatt bestå. Det er mange flinke folk i gruppa som vil ta den videre, og forhåpentligvis kommer det også flere nye personer inn som vil bidra i gruppa. Jeg er fortsatt glad i å sykle, og vil trolig være medlem i sykkelgruppa i mange år. Jeg kommer derfor fortsatt til å være en del av miljøet, bare med noe redusert engasjement»

Det samme kan vi gi tilbake til Ole Martin: Mange har mye å takke Ole Martin for gjennom de 16 årene du har gitt av deg selv til sykkelgruppa og terrengsykkelsporten. Du har vært en bauta. Alltid hjelpsom og oppmerksom. Enten det gjelder å skru på sykler, eller hjelpe til med treningsplaner, eller bygge sykkelløyper, eller arrangere ritt, eller bidra med kunnskap og kompetanse på utvikling av terrengsykkelsporten (både lokalt og nasjonalt), eller rett og slett slå av en prat og bli inspirert. Sjelden har vi sett en sånn arbeidskapasitet som Ole Martin. Det er virkelig beundringsverdig å se hvor mye en og samme person kan gjennomføre og håndtere.
Din vakt er over. Vi må klare oss på egen hånd fremover. Sykkelgruppa retter en stor takk for din enorme og utrettelige innsats gjennom 16 år for terrengsykkel-sporten lokalt på Konnerud. Du vil bli sterkt savnet i sykkelgruppa Ole Martin.

 

Erik Andreassen – KIL Senior

Erik har stått på under World Cup 2019, han har tatt ansvar for å rydde rundt Klubbhuset, han organiserte maling av tidtakerbuene, han gjorde en kjempejobb med å kjøpe og få montert nytt kjøkken, han har hatt snøkanonvakter, men ikke minst har han utallige timer i forbindelse med NM 2020, både før under og etter rennet. Han er positiv og et typisk ja- menneske. Når han ser ting som bør gjøres så setter han i gang. Han er i tillegg formann i hus-komiteen.

 

Stem på din kandidat!

http://www.easypolls.net/poll.html?p=5e7228a6e4b019ec688327b2