Fakkeltog – Avlyst!

Med mer enn 3 000 medlemmer i Konnerud IL er vi regionens største idrettsklubb, og med mer enn 550 av medlemmene som aktive håndballspillere, er vi også blant landets største håndballklubber. Dette til tross er vi ikke i stand til å kunne tilby våre barn og unge et tilfredsstillende håndballtilbud på Konnerud!

På grunn av det elendige halltilbudet på Konnerud må vi hvert år kjøre våre barn over 125.000 kilometer tur/retur, til andre haller i kommunen, som Drammenshallen og Gulskogenhallen.

Med kun 1 flate til fordeling på over 550 spillere, får våre aller minste heller ikke sette sine ben på en håndballbane før de er fylt 9 år, men må ta til takke med spill i små og upraktiske gymsaler på Konnerud, Hallermoen og Vestbygda skoler

Konnerud IL har siden 2008 jobbet mot å få utvidet Konnerudhallen. Følger vi kommunens takt vil vi kanskje kunne ha en ny hall på Konnerud om 10 til 15 år.
Dvs mellom 1,2 og 2 millioner kilometer med unødvendig miljøbelastning, for ikke å snakke om den ekstra trafikkbelastningen ned til Drammen sentrum, og aller viktigst; det store frafallet av barn i håndballen, spesielt gutter, pga. dårlige treningsvilkår.

Prosjektgruppen NY Konnerudhall har spilt inn forslag til oppføring av ny hall kostnadsfritt for kommunen ved salg av tomter i tilknytning til området rundt Konnerudhallen.

Det er planlagt budsjetthøring neste onsdag og Konnerud IL Håndballgruppa ønsker å mobilisere til fakkeltog for å vise Drammen kommune hva vi trenger og hva vi ønsker.

MØT OPP TIL FAKKELTOG PÅ BRAGERNES ONSDAG 15/11 kl 1600, FØR HØRINGEN AV BUDSJETTFORSLAGET, FOR Å VISE DIN STØTTE TIL NY KONNERUDHALL NÅ!

Bli med på Fakkeltoget: www.facebook.com/events/158900601377728/

Sammen om noe, om ny flerbrukshall på Konnerud!