STJERNEMØTE PÅ MARIENLYST


    På tirsdag fikk Konnerud bandygutter 2004 en aldri så liten overraskelse da Strømsgodset spiller Martin Rønning Ovenstad møtte opp på vår trening på Marienlyst. Til tross for sine beskjedne alder (20) er Martin allerede en merittert spiller med seriemesterskap på toppnivå og mer enn 40 aldersbestemte landskamper for Norge i fotball. Martin er en lokal spiller som vokste opp i tråd med vår sportslige kulturarv som innebærer Bandy på vintern og fotball på sommern. Dessverre ble bandykølla lagt på hylla som 15- åring da fotballen krevde sitt, men hvem vet kanskje engang blir det comeback for Martin som spilte i SpaBra og Solberg som aktiv bandyspiller. Martin fortalte guttene om sin begeistring for den morsomme bandysporten og dens evne til å utvikle de grunnleggende ferdigheter innenfor motorikk og balanse. Bandy er verdens raskeste ballidrett noe som innebærer stor utvikling og tilhørende krav til spilleforståelse og evnen til å ta raske beslutninger noe som kreves på tvers av ballidrettene. Martin og svært mange andre suksessrike fotballspillere har utviklet disse ferdighetene nettopp gjennom bandysporten. Martin tok seg god tid til å svare på mange spørsmål fra guttene og snakket varmt om betydningen av å utvikle allsidighet som ung. Dessverre for Martin fikk han store deler av årets fotballsesong ødelagt av kyssesyken noe som igjen skapte en gledelig debatt om hvordan man i all verden blir smittet av det….
    Vi takker Martin Rønning Ovenstad for at han som stort forbilde for våre gutter tok seg tid til å komme på besøk til oss – svært hyggelig og veldig motiverende for våre gutter!!