Årgangskveld for trenere

Årgangsmøte onsdag 10. april på Svensedammen skole! Alle miljøet må være representert.

Sola skinner, snøen smelter og våren nærmer seg for fult! Nye idrettssesonger er på vei frem, andre på vei ut og noen fortsetter litt til. Det betyr at vi er i startfasen av den utfordrende «overgangsperioden». I denne perioden er det ekstra viktig at KIL-trenere snakker sammen og har forståelse for at noen av barna og ungdommene plutselig får dobbelt så mange treninger. Ideelt sett skulle alle treningene vært på forskjellige tidspunkter, men i praksis er det vrient å få til, og da hender det at treningstider «kræsjer» litt. Husk også at noen barn kan trenge en liten pause etter en lang sesong, før de hiver løs på en ny sesong. Det er derfor veldig viktig at trenerne på kryss av idrettene snakker sammen, og at trenerne snakker sammen med sine utøvere, for å gjøre dette til en smertefri overgangsperiode.

For å gjøre dette litt enklere for trenerne å prate sammen, inviterer vi til Årgangskveld for alle trenere i KIL. Onsdag 10. april kl. 18:00-19:00 for 2007-2011 (barneidretten) og kl. 19:30-20:30 for 2003-2006 (ungdomsidretten). Møtested er Svensedammen skole. Alle miljøer, i alle årganger, i alle idretter må være representert.

Anbefaler alle å ta en titt på Barneidrettsplakaten og Ungdomsidrettsplakaten til Konnerud IL: https://www.konnerud.no/…/06/KIL-Idrettsplakaten-2016-PDF1.…