Allidretten 2021/2022 sesongen dras i gang til høsten! Påmelding ute nå!

Allidrettssesongen dras i gang fra høsten.
Barn født i 2015, 2016 og 2017 kan nå meldes på.
De yngste vil følge et opplegg hvor de benytter seg av gymsalene på de ulike skolene. Man melder derfor på barna etter hvilken skolekrets de tilhører/vil tilhøre.
2015 gjengen følger “førsteklasse-opplegget” i allidretten hvor de er ute og prøver seg fram i de mange ulike idrettene vi har i idrettslaget.

Foreldretrenere
For du yngste gruppene er det ungdomstrenere som holder i opplegget gjennom øktene, men foreldretrenere som hjelper til med adferd, utstyr, gjennomføring og nøkler. Vi trenger derfor at det melder seg foreldre i alle grupper som kan hjelpe til på øktene. Ta kontakt med brage@konnerud.no og meld deg som foreldretrener.

Foreldre
Foreldre skal alltid være tilstede hele økten så lenge barn er i aktivitet og er under 6 år. Likevel har vi sett at det er mye lettere for barna og trenerne at foreldre holder seg utenfor aktivitetssalen mens aktivitet foregår. Derfor må foreldre holde seg i ganger eller på skoleområde mens treningen foregår. Selvfølgelig skal barna trygges først og har ulike behov. Ta kontakt med brage@konnerud.no om du lurer på noe med dette.

Utstyr:
Skulle du trenge noe utstyr så kan du alltid låne gratis fra Skattkammeret i Drammen (kirkens bymisjon). Vi i Konnerud IL benytter oss mye av dette tilbudet 🙂

Påmelding skjer her: https://www.deltager.no/event/allidrett2122#init