Etterpåmelding for 2014 kullet i Allidrett!

Se påmeldingslink : https://www.deltager.no/allidrett2014_etterpaamelding#init

Allidrett for barn født i 2014 på Konnerud

Endelig har vi en ny påmelding for barn født i 2014 på Konnerud.

Den første gruppen som besøker idrettene traff Coronataket i hver gruppe og vil være rundt på ulike arenaer i klubben og teste idrettene. Denne gruppen vil også teste de samme idrettene i laget og har en fast trener som følger gruppen i de ulike idrettene som er i KIL (Fotball, Orientering, Håndball, Bandy, Ski, Sykkel).

Påmelding koster 790 kr
500,- i aktivitetskontingent – betales her på deltager.no ved påmelding
290,- etterfaktureres av Konnerud IL

Om det blir flere enn 20 barn påmeldt i denne gruppen deles den i to. Utgangspunktet for dag og tid er torsdager kl 18 – men dette kan endre seg etter hvor mange grupper vi må lage og tilgjengelighet i gymsal når vi skal ha håndball.

Velkommen til Allidrettssesongen 2020/2021 – oppstart i uke 41.

https://www.deltager.no/allidrett2014_etterpaamelding#init