Blåtimen kommer til Allidretten!

Onsdag 27. september kommer Blåtimen, med Strømsgodset, til Allidretten på Konnerud!

Vi inviterer derfor hele 2011-kullet i Allidretten til å bli med på felles fotballtrening og blåtime, sammen med Strømsgodset!

Denne uka er derfor allidretten ikke i gymsalene, men den er ute på Thorsbergbanen bak Konnerudhallen. Vi ønsker alle 1. klassinger på Konnerud hjertelig velkommen til en forrykende Blåtime kl. 17:30!

Gjennom årets allidrettsesong skal vi gjennom forskjellige temaer, som er linket opp mot ulike idretter, og denne uka er temaet øye-fot koordinasjon med fokus på balleik og fotball. Da er det jo lite som passer bedre enn å få besøk av selveste Strømsgodset. Dette tilbudet er derfor ikke bare for de på allidretten, men for alle 1. klassinger på Konnerud.

Sammen om noe, om fellestreninger for Allidretten!!

Blåtimen-1