Allidretten 2021/2022 sesongen dras i gang til høsten! Påmelding ute nå!

Allidrettssesongen dras i gang fra høsten.
Barn født i 2015, 2016 og 2017 kan nå meldes på.

Para-gruppen – Superheltene i Primtalløp

Para-gruppen, med superhelter, slipper ikke inn i gymsalen for sine vante treninger nå som skolen bruker gymsalen som klasserom. Da kastet de seg rundt og ble med i Primtalløp i Drammen! 

Årsplan Allidrett 2014 kullet alle grupper

Se linken for dokumentet som viser årsplanen med aktiviteter for årskullet 2014 på allidrett.

Årsplanen gjelder for alle gruppene på 2014 om det er torsdager kl 17 eller torsdager kl 18.

https://www.konnerud.no/allidrett/wp-content/uploads/sites/4/2020/11/Årsplan-2014-rediger-m-Corona-46.pdf

Ny Allidrett sesong nærmer seg – Påmelding er åpen!

Konnerud Idrettslag inviterer barn født i 2014, 2015 og 2016 til å bli med på en morsom og aktivitetsfylt allidrett-sesong. For 1. klassinger blir det mange spennende idretter! Påmelding åpen!

Fortsatt ledige plasser i Allidretten

Mange grupper har allerede fylt seg opp og nesten 200 barn har meldt seg på årets allidrett sesong, men det er fortsatt mange ledige plasser. Bli med på årets allidrett sesong, og bli med på et år med masse morsomheter og allsidige aktiviteter.

Blåtimen kommer til Allidretten!

Onsdag kl. 17:30 inviterer Konnerud IL – Allidrett til felles fotballtrening og Blåtime, for alle 1. klassinger på Konnerud, sammen med Strømsgodset. Møt opp på Thorsbergbanen, fotballbanen bak Konnerudhallen, og bli med på en litt annerledes allidrettstrening!

Allidrett Sesongen 2017/2018

Vi ønsker å gi alle barna på Konnerud, født i 2011-2012-2013 årgangene, en allsidig inngang til et liv fylt med bevegelsesglede. Påmelding er nå endelig åpen.

Årshjulet for allidretten i Konnerud IL

Her kan du sette deg inn i hvordan årshjulet i allidretten ruller fra juni til juni. Legg spesielt merke til informasjon rundt oppstart og påmelding til allidrett. Ber om at kontaktpersoner for allidretten sprer budskapet ut til foreldrene i sine grupper.

Konnerud IL sin allidrettsplakat

Her kan dere lese hva som vektlegges som viktig i allidretten i Konnerud Idrettslag. Dette er føringene som ligger for god allidrett og en rettesnor for hva som kjennetegner den gode allidrettstreneren.