Etterpåmelding for 2014 kullet i Allidrett!

Etter at vi traff Coronataket på allidretten for 2014 kullet og noen foreldre har måttet vente noen dager i tålmodighet kan vi endelig få lagt ut linken til etterpåmelding til allidrett 2014 kullet.

Ny Allidrett sesong nærmer seg – Påmelding er åpen!

Konnerud Idrettslag inviterer barn født i 2014, 2015 og 2016 til å bli med på en morsom og aktivitetsfylt allidrett-sesong. For 1. klassinger blir det mange spennende idretter! Påmelding åpen!

Para-Allidrett

Konnerud IL fikk i høst egen Para-Allidrettsgruppe. Gruppa trener en gang i uka og storkoser seg med mange spennende aktiviteter og leiker.

Fortsatt ledige plasser i Allidretten

Mange grupper har allerede fylt seg opp og nesten 200 barn har meldt seg på årets allidrett sesong, men det er fortsatt mange ledige plasser. Bli med på årets allidrett sesong, og bli med på et år med masse morsomheter og allsidige aktiviteter.

Blåtimen kommer til Allidretten!

Onsdag kl. 17:30 inviterer Konnerud IL – Allidrett til felles fotballtrening og Blåtime, for alle 1. klassinger på Konnerud, sammen med Strømsgodset. Møt opp på Thorsbergbanen, fotballbanen bak Konnerudhallen, og bli med på en litt annerledes allidrettstrening!

Allidrett Sesongen 2017/2018

Vi ønsker å gi alle barna på Konnerud, født i 2011-2012-2013 årgangene, en allsidig inngang til et liv fylt med bevegelsesglede. Påmelding er nå endelig åpen.

Årshjulet for allidretten i Konnerud IL

Her kan du sette deg inn i hvordan årshjulet i allidretten ruller fra juni til juni. Legg spesielt merke til informasjon rundt oppstart og påmelding til allidrett. Ber om at kontaktpersoner for allidretten sprer budskapet ut til foreldrene i sine grupper.

Konnerud IL sin allidrettsplakat

Her kan dere lese hva som vektlegges som viktig i allidretten i Konnerud Idrettslag. Dette er føringene som ligger for god allidrett og en rettesnor for hva som kjennetegner den gode allidrettstreneren.