Påmelding til ny allidretts-sesong 2022-2023! 2018-2016 + Para

Barn født 2018, 2017 og 2016 kan nå melde seg på allidrett med start i september. Påmelding til Para Allidretten “Superheltene” gjøres også via linken!

Para-gruppen – Superheltene i Primtalløp

Para-gruppen, med superhelter, slipper ikke inn i gymsalen for sine vante treninger nå som skolen bruker gymsalen som klasserom. Da kastet de seg rundt og ble med i Primtalløp i Drammen! 

Årsplan Allidrett 2014 kullet alle grupper

Se linken for dokumentet som viser årsplanen med aktiviteter for årskullet 2014 på allidrett.

Årsplanen gjelder for alle gruppene på 2014 om det er torsdager kl 17 eller torsdager kl 18.

https://www.konnerud.no/allidrett/wp-content/uploads/sites/4/2020/11/Årsplan-2014-rediger-m-Corona-46.pdf

Blåtimen kommer til Allidretten!

Onsdag kl. 17:30 inviterer Konnerud IL – Allidrett til felles fotballtrening og Blåtime, for alle 1. klassinger på Konnerud, sammen med Strømsgodset. Møt opp på Thorsbergbanen, fotballbanen bak Konnerudhallen, og bli med på en litt annerledes allidrettstrening!

Årshjulet for allidretten i Konnerud IL

Her kan du sette deg inn i hvordan årshjulet i allidretten ruller fra juni til juni. Legg spesielt merke til informasjon rundt oppstart og påmelding til allidrett. Ber om at kontaktpersoner for allidretten sprer budskapet ut til foreldrene i sine grupper.

Konnerud IL sin allidrettsplakat

Her kan dere lese hva som vektlegges som viktig i allidretten i Konnerud Idrettslag. Dette er føringene som ligger for god allidrett og en rettesnor for hva som kjennetegner den gode allidrettstreneren.