Påmelding

Les alt om alle kursene her: www.konnerud.no/aktivt-konnerud/kurs/

Fyll ut påmeldingsskjemaet lengre ned og trykk “Send Inn”. Du vil motta en faktura på e-post innen kort tid. Du er hjertelig velkommen til å være med rett etter påmelding!

Alle Konnerud IL medlemmer får 200 kr i rabatt. Ved påmelding av 2 kurs får du 20% avslag, og ved påmelding til 3 kurs får du valget om 30% avslag. Tilgang til alle kursene koster 4500 kr! 

Det må være minst seks deltagere for at et kurs skal kunne gjennomføres.

NYTT INNTAK I UKE 10 og 11!

AK Danse Studio

På AK Danse Studio har vi et Mini-Dans parti for de mellom 3 og 5 år, og et BarneDans parti for de i 1. – 4. klasse. Det er fokus på allsidig dansing, med en god miks av lek og bevegelsesglede. På slutten av sesongen avslutter vi med en danseopptreden. Påmelding til AK Danse Studio finner du her:
https://www.deltager.no/ak_danse_studio

Påmelding Aktivt Konnerud

Meld deg på gruppetime kurs hos Aktivt Konnerud. Dette er en bindene påmelding. Etter at skjemaet er sendt inn vil du motta en faktura på e-post.
    Kryss av hvilke kurs du ønsker å melde deg på til. Ved påmelding av 2 kurs får du 20% avslag,og ved påmelding til 3 kurs får du 30% avslag. Tilgang til alle kursene koster 4500 kr! Rabatter blir lagt til på fakturaen som blir tilsendt i etterkant av påmelding.
    Alle Konnerud IL medlemmer får 200 kr i avslag! Medlemskap for 2019 kommer på samme faktura, og rabatten blir trukket fra på fakturaen.