Påmelding

Nye kurs starter opp etter påske!

Les alt om alle kursene her: www.konnerud.no/aktivt-konnerud/kurs/

Fyll ut påmeldingsskjemaet lengre ned og trykk “Send Inn”. Du vil motta en faktura på e-post innen kort tid. Du er hjertelig velkommen til å være med rett etter påmelding!

Alle Konnerud IL medlemmer får 100 kr i rabatt. Ved påmelding av 2 kurs får du 20% avslag. Tilgang til alle kursene koster kun 1500 kr! 

Det må være minst seks deltagere for at et kurs skal kunne gjennomføres.

AK Danse Studio – nytt “inntak” etter påske!

På AK Danse Studio har vi et Mini-Dans parti for de mellom 3 og 5 år, og et BarneDans parti for de i 1. – 4. klasse. Det er fokus på allsidig dansing, med en god miks av lek og bevegelsesglede. På slutten av sesongen avslutter vi med en danseopptreden. Påmelding til AK Danse Studio finner du her:
https://www.deltager.no/ak_danse_studio

Påmelding Aktivt Konnerud

Meld deg på gruppetime kurs hos Aktivt Konnerud. Dette er en bindene påmelding. Etter at skjemaet er sendt inn vil du motta en faktura på e-post.
    Kryss av hvilke kurs du ønsker å melde deg på til. Ved påmelding av 2 kurs får du 20% avslag. Tilgang til alle kursene koster kun 1500 kr! Rabatter blir lagt til på fakturaen som blir tilsendt i etterkant av påmelding.
    Alle Konnerud IL medlemmer får 100 kr i avslag! Medlemskap for 2019 kommer på samme faktura, og rabatten blir trukket fra på fakturaen.