Instruktører

Instruktører og Resepsjonister

Instruktører

Hei! Jeg er fysioterapeut (ferdig i 1992) med videreutdanning i Manuellterapi (1998). Jeg jobbet 16år på Rehabiliteringssenter, siden det jobbet i privat praksis. I tillegg jobber jeg som lærer ved Bjørknes Høyskoles Fysioterapiutdanning. Jeg har i mange år danset Flamenco, trente Zumba, styrke på SATS men ellers går det meste av tiden til tre barn som skal hit/dit på diverse treninger.

Hei og hopp! Mitt navn er Ida og jeg er en 20 år gammel livsglad, eventyrlysten, kreativ og godt over gjennomsnittet aktiv jente fra Drammen. Min lidenskap er å tenne livsgnist hos alle jeg møter og sprudle meg gjennom dagene. Her på Aktivt Konnerud vil jeg hjelpe deg til å finne gleden ved bevegelse, overskuddet i hverdagen og gi deg styrke fra innsiden og ut. Ble med på treningsfest hos oss, det er her det skjer!

Jeg heter Monica, bor på konnerud med tre barn, hund og mann. Livet kommer med utfordringer og jeg har møtt mange av mine med trening, hverdagspauser, friluftsliv, bevist kosthold, mindfullness, og ikke minst Yoga. Dette løser kanskje ikke alt, men utfordringene blirl helt klart annerledes på en positiv og god måte. Min lidenskap er at jeg gjennom Yoga kan formidle gode verktøy til mennesker jeg møter som de igjen kan bruke i sine liv i møte med sine utfordringer.

I perioden 2012 til 2014 var jeg bosatt med familien i Texas, USA. Denne perioden ble en periode for meg hvor jeg fikk anledning til å virkelig utforske Yoga. Jeg hadde holdt på med Yoga nå og da i flere år, men nå fikk jeg muligheten til å lære hos forskjellige anerkjente lærere og jeg var innom forskjellige stiler.

Jeg gjennomførte min første Yoga Teacher Training på Costa Rica i 2014. Samme år tok jeg eksamen i Helse, ernæring og kosthold via NKI nettstudiet. Jeg har jobbet som gymlærer på Stenseth Barneskole i perioden 2015 til 2016 og i 2012 tok jeg dagsturleder kurs via Den Norske Turistforeningen. I 2017-2018 var jeg elev på Axelsson Body Work School og uteksaminerte som Multi Style Yoga lærer sommeren 2018.

Resepsjonister

Jeg er en blid og positiv elev ved Drammen VGS som liker å trene og være i aktivitet. Jeg har mye erfaring med aktivisering av barn fra jobben i IFO og ønsker alle velkommen til gode treningsøkter sammen med oss på Aktivt Konnerud!

Jeg er en positiv jente som går 3.året på apotekerlinjen på Åssiden VGS.  Jeg er veldig glad i å være i aktivitet med barn og gleder meg til å holde bursdagsselskap og barnegøy timene!

Hei! Jeg heter Tuva og går på Drammen VGS på toppidrett håndball. Jeg jobber her på Aktivt Konnerud som resepsjonist og barnegøy instruktør. Jeg har også jobbet på IFO her på Konnerud det siste året og er veldig glad i å jobbe med barn og liker spesielt godt å holde dem i aktivitet! Interessene mine omhandler mest sport, trening og friluftsliv. Jeg gleder meg til å holde dere og meg selv aktive!

Hei! Jeg heter Hedda og går på Drammen VGS på studiespesialiseringslinja. Jeg spiller håndball for Konnerud, men er for tiden ute med skade. Jeg er glad i å være i aktivitet, og har det siste året jobbet på IFO, noe jeg trivdes veldig godt med. Jeg har erfaring med å jobbe med barn, og ser frem til å jobbe som resepsjonist/barnegøy instruktør på Aktivt Konnerud. Håper vi ses!

Hei, jeg heter Maja og er 16 år. Jeg jobber som resepsjonist på Aktiv Konnerud. Jeg går idrett på St. Hallvard videregående, på fritiden min spiller jeg håndball for Konnerud. Og Jeg har tidligere jobbet litt på IFO. Jeg gleder meg til å møte dere.